Deletedmom623737 badeninannesiii Gerçekten öyle. Bende çarşamba günü çatı muanesi olacağım her gittigim de kendimi temizlerim öyle giderim bunun kadın erkek doktoruyla alakası yok hiç bi doktor bizi pis pis muane etmek zorunda degil ki çok duydum ben pisken muane etmediklerini git temizlenip öyle gel diyen doktorları ve haklılar da
badeninannesiii Deletedmom623737 Bence de katılıyorum. Kadın doktor olsa sanki o halde utanmayacak gibi yazmışlar 😅😅
esredn Ne biçim aptal saptal muhabbetler ya. Erkek daha iyiymiş kadın daha iyiymiş. Her insanın iyisi de var saçması da. Burda yazılanlar gibi .
Aselinkooo EsengulC evet detaylı baktı ebede kıpkırmızı oldu daha düzgün, yapmış oldu, yani o heyecanla. Aferin, çok, iyi gidiyorsun falan diye ebeye telkin, veriyordu 😄
Zehra9616 Ecem1905 erkek doktor her zaman daha iyidir kadindan kadin kendi cinsine kopek gibi davraniyo erkek hem isini iyi yapiyo hemde gorevini
Dmllale Ecem1905 erkek doktorda daha rahat hisseden ben. Bilerek erkek tercih ediyorum daha anlayışlı güleryüzlü geliyor bana.
adsmom Ecem1905 ne zaman vajinal muayene olsam kadın doktorlar hep canımı çok acıtmıştır. Erkek doktorları her zaman daha kibar buluyorum, şuan doktorum erkek sağlıkta utanma olmaz 🙏 tama tabi temizlik görevlisinin izlemesini vs istemem, arkadaşınız öylesine denk gelmiş bence çok çok nadir rastlanan bir şey. Benim özel hastanem de üniversite hastanesi arada öğrenciler oldu tabi ama bu rahatsız etmedi çünkü onlar da doktor sayılır ve rahatsız edici şekilde bakmıyorlar 🤷♀️
Miniklimonum Ecem1905 bende tam tersi bayan doktor olunca güvenemiyorum bir kere tek bayan doktora gittim özel hastane ve pahalıydı çok o doktor ayrı para bide neyse bana demez mi ay orkidle gez kalp sesini duymam lazımdı yok kese bebek hiçbir şey yok dedi bizi üzdü kan sonucum 580 çıktığı halde bana yok dedi 2 gün sonra başka doktora gittim geç döllenme bu canım rahim duvarı kalınlaşmış beta 2 kat artmış sağlıksız bir gebelik de değil haftaya gel keseyi görürürz dedi gerçekten gittim keseyi gördük kalbi duyduk o günden sonra bayan doktora takık oldum hiçbir dalda bayan doktor seçmiyorum
BusrAras- Ecem1905 ilk kızımda dogum yaptıran doktorum erkekdi ve benim sürecim sıkıntılıydı he erkek doktorlara denk geldim o kadar güzel ilgileniyorlar ki bayan doktorlardan daha ilgililerdi simdi 2. Bebegime hamileyim yine erkek doktora gidiyorum cok memnunum bayan doktorda secseniz ameliyatta yada dogumda erkek hemsireler olabiliyor
miranbeyinmothersi Ecem1905 bende çok utanırdım öncelikle rabbim hastalıktan korusun insanı mecbur kalınca utanmada gidiyor alışıyorsun. Hamilenkalamadığıö için doktora gdiidyordum sürekli alttan muayene oluyordum adetliyken vs . O kadar geriliyordum ağlıyordum muayene olurken. Hoca bana sonra gerilme sağlıkta ayıp olmaz kızım dedi . Hakettende öyle. Şuan hamileyim doktorum kadın ama erkekte olsa sorun olmaz. Sağlığın bebeğin için görecekler öyle düşün ve bu onların işi. Sakin ol onlar profesyoneller
hunilimom Deletedmom623737 aynen öyle vallahi bende çok dikkat ediyorum hatta gece doğumum başlamıştı belki ufak tefek vardır diye ayıp olmasın diye jilete vurup öyle gitmiştim
Deletedmom623737 hunilimom Valla bende 36 haftadayım bir şey olur pis giderim diye ödüm kopuyor 🤦🏻♀️
Ozgeliz Ecem1905 tıpda utanma olmaz onlar işini yapıyor bu sağlık sonuçta Ve bayan doktorlardan çok daha hassas davranıyorlar önceki doktorum bayandı çok sertti şimdi erkek gayet memnunum
hunilimom Deletedmom623737 benim ikinci gebeliğim 12 haftalık daha ama İnan ben bile suan korkuyorum bisey olur da pis giderim diye
Deletedmom623737 hunilimom Kız hatta geçen e bebege gitmiştim eşim aradı kapıya cık seni almaya geliyorum dedi niye dedim hastaneye gidelim kontrol günün geldiya dedi benm de tamamen aklımdan cıkmıştı e bebekten eve geçelim dedim ordan eve gittim cokta pis degildim ama yinede bakınıp sagıma soluma öyle gittim
hunilimom Deletedmom623737 aman bende aynıyım hatta doktor Altan bakicagi zaman illa bi peçete ile silerim akıntım felan olur da görmesin diye
Esra3890 Ecem1905 iyi olsun insan olsunda erkek kadın farketmez haliyle Alttan muayene olunca bayanda olsa erkekte olsa insan utanıyor ama sonuçta sağlık için birde erkek doktor daha merhametli ilgili oluyor anlatıyor söylüyor gerekeni bayan ama umursamaz tavırlar yüzüne bakmıyor kesip atiyo diyolar hepsi aynı değil ama devlette öyle biraz
mercimeginannesiiii Ecem1905 Benim erkek doktor fobisi değilde erkek asistan ve dediğiniz gibi hasta bakıcı temizlikçi vs fobim var. 14 haftalık hamileyken devlet hastanesine gitmiştim üç tane erkek asistan doktor bakmıştı. Tabii öyle gözlerini dikip bakmıyorlar ama doktor bir tane olmalı diye düşünüyorum. Ultrasonda bakıp kalp atışı var tamam kalk dediler. Doğumda da bahsettiğiniz gibi başımda 10 tane asistan olması beni aşırı derecede olumsuz etkiler daha o haftalarda kafama çok takmıştım. Devlette mahremiyet diye bir kavram yok ne yazık ki. İleride erkek doktora geçmek zorunda kalırsam bu beni çok fazla etkilemez ama ilk tercihim tesettürlü bir kadın olarak kadın doktor. Hele temizlikçi adamın izlemesi falan ayyy çok üzücü Ya Allah düşmanımın başına vermesin.
Ecem1905 mercimeginannesiiii Yorumun için çok teşekkür ederim işte beni anlayan insan. Devlet hastahaneleri mahremiyeti bırakmış. Ellerinden gelse daha neler yapacaklar. Bakın bundan birkaç hafta önce yengeme belden bir iğne yapılacaktı. Anadolu insanları bilirsiniz 50 yaş üzeri. şimdikiler gibi rahat değil anestezi yapacaklar sadece belden iğne var. Yengem üst tarafını çıkarıyor alt taraf ile işlem olmadığı için taytını çıkarmıyor önlüğü üzerine giyiyor. Odaya girer girmez teyze neden üstünü taç çıkarmıyorsun diye kızıyor o da belden iğne yapacaksınız bel kısmim zaten açık diyor. İki tane erkek hemşire bunlar tabi. Hemen yengemin yanında telefon işe arıyor bir daha elbise işe kimseyi buraya göndermeyin önlük altı çırılçıplak olacak diyor. Yengem bunu anlattı şok oldum çok kırılmıştı. Çekinmeyen insana istediğin gibi davranıyorsun zaten ama hassas olanlara karşı biraz hassas olabilirler bence.
mercimeginannesiiii Ecem1905 Haklısın devlet hastanelerinde bu böyle maalesef. Rabbim kimseyi zor durumda bırakmasın. Anladığım kadarıyla muhafazakar kesimdensiniz. Burada ki yorumlar biraz kırıcı olabiliyor bizim için. Kafaya takma. Evet sağlıkta kadın erkek farketmez ama hasta mahremiyeti diye bir şey var. Bununla karıştırılıyor ne yazık ki. Mecburen özel hastaneye gidiyorum devletteki mahremiyet sıkıntısını bildiğim için.