Gizemin-minnakI @SayeMom hayırlı olsun sağlıkla büyütün. Bizde 14 günlüğüz maalesef bende emziremiyorum . Sütüm çok az emmiyor . Sağıp az az vermeye çalışıyorum . Eds yöntemi bebeğe memede hem mama verip hem anne sütü veriyorsun . Maalesef biraz zor bi sistem . Can acıtıcı değil .
SayeMom Minnakkurabiyeveannesi27 bende oksapar kullandım cnm hala kullanıyorum pzt son bulcak inş🙏🏼😇 hiç korkma 💓
Minnakkurabiyeveannesi27 SayeMom inşallah kuzum ya sen aspirin de kullandın mi kaçıncı haftada bıraktın kullandiysan
Kubr_a SayeMom merhaba pamukçuk için temiz bir tülbenle ev sodanı batırıp dilini silebilirsiniz 🌸 pamukçuktan dolayı da ememez birde ilk önce mutlaka gögsünüzü verin daha sonra mama verin
Gizemin-minnakI @SayeMom bi deneyin. Denemeye tabini değer sadece kolay bi sistem değil . Ama bu şekilde aylarca emzirenler var . Ama bi süre sonra bebek büyüyünce anlıyor
benimmdunyamm SayeMom maşallah analı babalı büyütsün allahim bizide evladımıza zamanında kavuştursun 🤭
SayeMom Minnakkurabiyeveannesi27 oksapar 6000 kullanmıştım 36+4 te bel agrısından dolayı gittim doguma alındım o günün gecesi eşim vuruyordu normalde dünden kalma iğneyle duruyordum yani dogurduktan sonrada 1 hafta devam ettim bugun son yani 🤗
nevarneyokk SayeMom Kendi sütünü sağıp kaşık biberonla vermeye çalış ,mama versen bile ne olursa olsun o sütü iki saatte bir sağ ki bebek emmiyorsa sütün azalmasın aksine süt üretimin artsın . Bu arada sık sıkta emzirmeye çalış ki emme refleksi güçlensin
Fnen SayeMom valla bende bilmiyorum ki instagramdaki ebenin yalancısıyım 😂 herhalde sütün ağza geldiğini görünce memeyi sevmeye başlar 🤷🏻♀️
Nihanus SayeMom sarılık için mümkünse memenizde yaşasın bebeğiniz hem bu sayede memeyi kavramayada alışır sürekli emzirin 1 saat arayı geçirmeyin
Damlanur01 SayeMom karın çevre geriliği sana mı dedi yoksa bebeğe mi dedi bana da karnımın küçük olduğunu söyledi kilo almamı söyledi de merak ettim