Nihanus SayeMom aa onun için hem sizin göğsünüze ilaç hemde bebeğinize gerekiyor ikinizde tedavi oluyorsunuz geçmiş olsun
SayeMom Minnakkurabiyeveannesi27 oksapar 6000 kullanmıştım 36+4 te bel agrısından dolayı gittim doguma alındım o günün gecesi eşim vuruyordu normalde dünden kalma iğneyle duruyordum yani dogurduktan sonrada 1 hafta devam ettim bugun son yani 🤗
Busra2013 SayeMom kac haftads dogdu allah annali babali buyutsub allahim su duyguyu banads yasat 35+5🧿🥰
SayeMom Busra2013 amin kuzum inşallah 36+4 te doğum yaptım zamanında gelsin aman kuzummm daha erken🤗😍
Sare19 SayeMom silikon uç ile emzirebilmiştim ben alışınca bıraktık onu bu arada ağzını karbonatlı su ile temiz bir menfilini ıslatıp silebilirsin sütten oluyor pamukçuk :)
SayeMom Sare19 pamukcuk olsa bile mi silikon uç kullanıcam yani, moralim bozulmasın diye mememi agzına koymuyorum sütümü biberonla veriyorum🤦🏻♀️
Nihanus SayeMom doktorunuzun sizin göğsünüzüde kontrol etmesi gerekir bu durumda aslında hatta çocuk doktoru bile komtrol ediyor