FKHA çok teşekkürler inşallah benimde öyledir canım, Allah bağışlasın yavrunuzu 😍🤲🏻
Erken gebelik testi
pims inşallah vardır canım rabbim hepimizin yüzünü güldürsün hayırlı haberlerle inşallah 🌸
nurellmas7 yani ümitlendirmek istemem ama sanki hafiften var gibi yaa 😍 Rabbim en hayırlısınu nasip etsin inşallah 🙏🤗
- Düzenlendi
nurellmas7 evet canim bende gördüm rabbim sag salim kucaniza almayı nasib etsin 🙏😊
Bende test yapdim 2 tane böyle çıktı ama adet oldum maalesef ama hamile gibi hiss ediyorum kendimi 😔
nurellmas7 amin canım sende hayırlı haberler al insallah 😊🙏🏻
ebruu19 Amin inşallah canım 6şubat bat günüm ama bugün öğleden sonra kahverengi lekelenmem oldu bi daha da gelmedi inşallah kırmızılar gelmez gelmezse bi 4 gün geçince tekrar test yapıcam
Siyacus bende tam emin olamadım gecikirse 3-4 gün tekrarlayacağım inşallah vardır canım rabbim size de isteyen herkese de nasip etsin inşallah🤲🏻🌷
- Düzenlendi
nurellmas7 çok ince bir çizgi var galıba ama canım adetinin geçmesini bekle inşallah bebiş geliyordur 🥰
nurellmas7 evet kuzum hamilesn bnmde bykeydi 22 haftaligiz.kizcemle.darisi basina insallah
nurellmas7 teşekkür ederim canım 🙏🙏🙏🙏❤️
Baliminannesii inşallah canım aynen biraz daha bekleyeyim🙏🏻😇
Gozde0010 ay inşallah canım rabbim inşallah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin yavrunu canım😍🌷🙏🏻
Genel konuşmak istemem ama erken gebelik testlerinden ben de sağlıklı sonuç almadım. Hamileliğim kesinleştikten sonra elimde önceden aldığım erken gebelik testlerim kalmıştı, denedim ve belli belirsiz bir şeyler çıktı.
Şu anki hislerinizi anlayabiliyorum ben de pozitifi görene kadar uzun bir süre negatif gördüm ve her seferinde sanki ince bi çizgi var sanki hafif belirgin bi çizgi var filan diye kendimi kandırıyordum. En iyisi adet gecikmesini beklemeniz, en sağlıklısı o sanırım