FKHA çok teşekkürler inşallah benimde öyledir canım, Allah bağışlasın yavrunuzu 😍🤲🏻

pims inşallah vardır canım rabbim hepimizin yüzünü güldürsün hayırlı haberlerle inşallah 🌸

nurellmas7 yani ümitlendirmek istemem ama sanki hafiften var gibi yaa 😍 Rabbim en hayırlısınu nasip etsin inşallah 🙏🤗

nurellmas7 evet canim bende gördüm rabbim sag salim kucaniza almayı nasib etsin 🙏😊

Bende test yapdim 2 tane böyle çıktı ama adet oldum maalesef ama hamile gibi hiss ediyorum kendimi 😔

ebruu19 Amin inşallah canım 6şubat bat günüm ama bugün öğleden sonra kahverengi lekelenmem oldu bi daha da gelmedi inşallah kırmızılar gelmez gelmezse bi 4 gün geçince tekrar test yapıcam

Siyacus bende tam emin olamadım gecikirse 3-4 gün tekrarlayacağım inşallah vardır canım rabbim size de isteyen herkese de nasip etsin inşallah🤲🏻🌷

Siyacus adet olduysan hala psikolojik olarak öyle hissetmek ısıtıyorsundur

Abc34 bilmiyorum canım ya çok is demisdim ondandır belki bu kez kesin demisdim

Abc34 kimyasal gebelik de kanın rengi nasıl oluyor biliyomusun canım

Gozde0010 ay inşallah canım rabbim inşallah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin yavrunu canım😍🌷🙏🏻

Siyacus bend eylülde kimyasal geçirdim normal adet kanıydı. Kmyasalya mı geçirdim canım anlamdjm

Abc34 o zaman kimyasal gebelik geçirmişim adet kanıyla aynıysa oyledir

Genel konuşmak istemem ama erken gebelik testlerinden ben de sağlıklı sonuç almadım. Hamileliğim kesinleştikten sonra elimde önceden aldığım erken gebelik testlerim kalmıştı, denedim ve belli belirsiz bir şeyler çıktı.

Şu anki hislerinizi anlayabiliyorum ben de pozitifi görene kadar uzun bir süre negatif gördüm ve her seferinde sanki ince bi çizgi var sanki hafif belirgin bi çizgi var filan diye kendimi kandırıyordum. En iyisi adet gecikmesini beklemeniz, en sağlıklısı o sanırım