Çok erken yapıyorsunuz testleri. Adet gecikmesi en net sonucu verir. Erken yaparsanız hem negatifi görünce üzülürsünüz ya da kafanız karışır

nurellmas7 emin olamadık çok ince bi çizgi var gibi geldi bana ama. Negatifse bile size kendimden örnek vermek isterim benim de erken gebelik testim negatif çıkmıştı ama hamileymişim yanlışla payı çok oluyor bu testler de moralinizi bozmayın o yüzden 😊

FKHA çok teşekkürler inşallah benimde öyledir canım, Allah bağışlasın yavrunuzu 😍🤲🏻

pims inşallah vardır canım rabbim hepimizin yüzünü güldürsün hayırlı haberlerle inşallah 🌸

nurellmas7 yani ümitlendirmek istemem ama sanki hafiften var gibi yaa 😍 Rabbim en hayırlısınu nasip etsin inşallah 🙏🤗

nurellmas7 evet canim bende gördüm rabbim sag salim kucaniza almayı nasib etsin 🙏😊

Bende test yapdim 2 tane böyle çıktı ama adet oldum maalesef ama hamile gibi hiss ediyorum kendimi 😔

ebruu19 Amin inşallah canım 6şubat bat günüm ama bugün öğleden sonra kahverengi lekelenmem oldu bi daha da gelmedi inşallah kırmızılar gelmez gelmezse bi 4 gün geçince tekrar test yapıcam

Siyacus bende tam emin olamadım gecikirse 3-4 gün tekrarlayacağım inşallah vardır canım rabbim size de isteyen herkese de nasip etsin inşallah🤲🏻🌷