Nesra mom5734 ben 37+1oldum kilosu fazla kafası vs büyük olduğu için sezaryen olacağım 14şubatta canım ❤️
Ekarhan Nesra Bizde 36+5 Ayni durumdayız ates basmasi cok fazla oluyor birde son zamanlarimiz 11gune alacak inşallah sezaryene
Nesra Ekarhan ya ayıptır söylemesi menapozlu gibiyim bende bir yanma var allahım affetsin sürekli terliyorum 🙈
Blm Nesra bugün sancim vardı 3 gibi belime ve rahmime vuran şuan hastanedeyim muayene oldum nst deyim 😐
Blm Nesra canım yine serum takıp durdurdular sancıları 🤷🏻♀️ 10 şubatta randevuya gidicem sanırım o zaman gün alıcam hayırlısıyla
Nesra Melike0146 bizimkininde gelesi yoktu gün aldık artık melikecim inşallah sağlıkla kucaklarımıza alırız ❤️
Gamze23_65 Nesra Bende 36+2 yım doğum korkusu bı yandan kafamda bin bir türlü soru bir yandan uykularım kaçmış vaziyette 😄
Nesra Gamze23_65 hele bir gün al ben bugün aldım saf gibi geziyorum ne hissettiğimi bilemiyorum heyecan , korku vs hepsi bir arada 🙈❤️
Nesra pelinnur demekki bu haftalar herkesin psikolojisi , uykusu , bedeni pert Allah hepimize sabır , kolaylık versin
DuyguEcrin Nesra kesinlikle katılıyorum pertimiz cıkmıs durumda öallah hepimize kolaylık sabır versin. Sağlıkla bebişlerimize kavuşalım inşallah 🤲
Nesra Ece003 ya canım benim inşallah hafif atlatırsın ve bebişinde sende sağlıklı bir şekilde kurtulursunuz 😞
miranbeyinmothersi Nesra 36+5 bende 18.02.2022eşimin doğum gününe 38+4 uygun dedi doktorum ama inanılmaz böbrek taşı ağrım var deliriyorum, bebek iri çok zorlanıyorum hemen günler geçsin istiyorum ve meleğimi görmek istiyorum biran önce ❤️
Nesra miranbeyinmothersi canım benim Allah kolaylık versinhem hamilelik hem taş düşürmek rabbim sifa versin gerçekten 🙏🏻😞 bebiş kız mı erkek mi kaç kg ❤️ Sağlıkla gelsin inşallah