Gizgizgiz Nesra 36+2 mide yanması bel ağrısı kabızlık bide geceleri bebek ayaklarıyla kaburgamı kırmaya çalışıyor 4-5 saat uyumuyor çıldırıcam🥲
mom5734 Nesra uykusuz geceler sormaaa 38 haftalık olduk pazartesi doktor kontrolü var bakalım neler dicekler
Nesra BabyLoveeee bende normal isterdim ama 14şubata gün aldım bugün ikimiz içinde sezaryen daha iyi olacakmış
Eminegezerr Nesra 36+4 oldum sancım vardı gittim açılmam varmış 2 cm biraz erken olduğunu söyledi var mı aranızda açılması olan
esredn Gel gel diye konuşuyoruz ama nafile😁 dakikalar sonra 38+6 olacağız. Yok gelen giden. 40. Haftanın ortasına kadar bekleriz dedi doktorumuz. Zaman ilerledikçe doğumdan da korkmaya başladım kg alımı durmuyor neticede🤦 şu aralar gelse iyiydi.
Buglem21 Nesra bende yarın öğlen gideceğim canım bakalım benimki ne kadar oldu ve kaç kaçta kaldı doguma
BabyLoveeee Nesra benimde daha çatı muayenem falan yapılmadı canım,doktor sadece bebeğin pozisyonunun ve kilosunun normale uygun olduğunu yapabileceğimi söyledi,bakalım çatıdan sıkıntı çıkabilir belki bana da 🤦🏻♀️
Nesra nlycltk bende senin gibiydim mağaza için hala bu koca göbeğimle çekim yapıyorum ama 32.haftadan beri dünya dar oldu resmen
nlycltk Nesra evet en rahat 2. Trimester diyorlardı doğruymuş aman benim bu hafta başladı şurda zaten kaç gün kaldı dayanacak artık mecbur 🤗
Blm Nesra bugün sancim vardı 3 gibi belime ve rahmime vuran şuan hastanedeyim muayene oldum nst deyim 😐