Nesra Ece003 ya canım benim inşallah hafif atlatırsın ve bebişinde sende sağlıklı bir şekilde kurtulursunuz 😞
Nesra miranbeyinmothersi canım benim Allah kolaylık versinhem hamilelik hem taş düşürmek rabbim sifa versin gerçekten 🙏🏻😞 bebiş kız mı erkek mi kaç kg ❤️ Sağlıkla gelsin inşallah
miranbeyinmothersi Nesra sağol canım cümlemize yardım etsin rabbim. Erkek bebk canım 36+1 3400 gram 53 cm
Gamzeli_anne_ Nesra 37+3 artik dogum yapmak istiyorum gercekten vucudumu dinliyorum sancim olurmu gibi hshshs
Blm Nesra canım yine serum takıp durdurdular sancıları 🤷🏻♀️ 10 şubatta randevuya gidicem sanırım o zaman gün alıcam hayırlısıyla
DuyguEcrin cyln_hnm aynı durumdayım 37+0 ım ve adet agrısı gibi agrı var bel agrısından duramıyorum. Bizimde doğum tarihimiz 14 şubat🤗
DuyguEcrin Nesra kesinlikle katılıyorum pertimiz cıkmıs durumda öallah hepimize kolaylık sabır versin. Sağlıkla bebişlerimize kavuşalım inşallah 🤲
BabyLoveeee Nesra benimde daha çatı muayenem falan yapılmadı canım,doktor sadece bebeğin pozisyonunun ve kilosunun normale uygun olduğunu yapabileceğimi söyledi,bakalım çatıdan sıkıntı çıkabilir belki bana da 🤦🏻♀️
Nesra Momy10 ya şimdi ne güzel uykuyu depoluyorsun öyle düşün kuzucum inşallah sanada çeker ve uykucu olur dualarım seninle 🙏🏻😂❤️