gamzeozer16 Gamzess1 ilk muaynemden sonra covit gecirdim aama covit oldugumu bilmeden kan vs testi vermişim ondada enfeksiyon cıktı degerlern güzel ama genede perinatoloji görsün dedi doktorum önlem amaclı gidicem canım ikili test vs temiz cıktı ama enfeksiyon ile ilgili bir gözük muayne ol dedi
071095 Folik asit bide prilam bulantı kusma hapı kullanıyorum. Çok zor geçiyor ama bulantı kusma beni mahvetti
Si- Gamzess1 12+6’yız ferrum ve d vitamini başladık. Ama belim bi iş yapmaya gelmiyo inanılmaz ağrıyo. Bulantılarım da hala geçmedi… Bebeği de doktor kıza benzetti. Ama alışveriş yapmak için erken dedi bakalım değişecek mi… sağlıkla gelsinler de tek 🥰
Meleq Gamzess1 en kötü olduğum dönemde verdi doktorum başladım ama 3 günden sonra alıştı bünyem kesmedi bulantımı bıraktım
Zanaservan 🖖 benim anca Mart ayında belli olur cinsiyeti ama erkek hissediyorum bende… mide bulantılarım yok ama baş ağrım çok 😩 birde kokulardan çok rahatsız oluyorum yemeklerimi zor yiyebiliyorum 😩
Mucizembenimm Hacerhiraa bizde bugün öğrendik. Sırt ağrısı bende de var iki gündür yani kendimden şüphe ettim farklı belirtilerim de olsa gidip hemen test vericektim. Özellikle yattığında mı oluyor seninde acaba
Hacerhiraa Mucizembenimm Mucizembenimm aah sırt ağrısı korkulu rüyam resmen. Yaslandığımda ve yattığım da hafifliyor benim. Ayakta iken çok ağrıyor
Mucizembenimm Gamzess1 Cinsiyetimizi bugün öğrendik 13+5 iz erkek. Takviye olarak elenetal 2 ve new life d vit kullanıyorum. 12.haftada folik asiti bıraktık. Benim de sırt ağrılarım başladı iki gündür onun dışında bulantılar 13. Haftada son buldu şükür.
Gamzess1 Mucizembenimm Bende yarın 13 oluyorum inşallah prilamı 1e düşürmüştüm bugün iyiydim acaba tamamen bıraksam kötü olur muyum
Zanaservan Gamzess1 zor yaa vallahi derdim ne var ki hamilelikte bi karın şişiyor o kadar ama gerçekten zor Muş 😩😔
Beyzossb Gamzess1 bulantı var ama prilam sağolsun geçiriyor. Cinsiyet için bu hafta gittik göstermedi haftaya cuma öğreneceğiz inşallah . 12+4 üz bu zamana kadar regenesis max kullanıyorduk. Şimdi ocean mummy e geçtik
NehirinAnnesiii Gamzess1 2 hafta sonra randevum var cinsiyet ogrenicem inşallah 🥰😍 mide bulantilarim dışında herşey normal ilerliyor 11 haftalık olduk son sürat devam gram azalma yok bulantilarda 😂