Gamzess1 Ağustos anneleri nasıl gidiyorrr😊 Cinsiyet öğrenen var mııı 😊 Şikayeti olan var mııı Bide hangi ilaçlara devam ediyorsunuz yazar mısınızz
Withaysa Gamzess1 11. Haftam bugün bitti 😍 haftaya kadar folik asit devam edecekmişiz sonra omega 3 takviyesi 🙃
Meleq Gamzess1 1 haftadır bulantılarım ağrılarım geçti şükür rahatlamış hissediyorum..yarın kontrolümüz var 13+6 olucaz cinsiyeti sorucam inşallah görebiliriz çok merak ediyorum
Mucizembenimm Gamzess1 bizde bugün öğrendik. Sırt ağrısı bende de var iki gündür yani kendimden şüphe ettim farklı belirtilerim de olsa gidip hemen test vericektim. Özellikle yattığında mı oluyor seninde acaba
gamzeozer16 Gamzess1 hrnüz ögrenmedim en son ikili test yaptırdım cuma günü ☺️ Folik asit ve kan ilacı kullanıyorum 15 inde perinatoloji yle randevum var bakalım öğrenebilcekmiyim cinsiyeti. 12+3 üm 😌
Hacerhiraa Bugün yüzde 90 öğrendik cinsiyetini aslında daha küçük ama doktorumuz birden söyledi 🙈 erkek bebek olacak insallah 🤍 Sırt ağrısından çok perişanım bu aralar şükür başka şikayetim yok 🤦♀️
Mucizembenimm Hacerhiraa bizde bugün öğrendik. Sırt ağrısı bende de var iki gündür yani kendimden şüphe ettim farklı belirtilerim de olsa gidip hemen test vericektim. Özellikle yattığında mı oluyor seninde acaba
Hacerhiraa Folik asit kullanıyordum ama doktorum haftaya bırakıp d vitamini başlamamı söyledi başka kullanmıyorum bakalım
Gamzess1 Withaysa Bende 13 haftalık oluyorum yarın inşallah. Vitamin+ferrum Demir ilacı+coledan d vitamini damlası kullanıyorum ben çok mu şey kullanıyormuşum ya 🙂
Meleq Gamzess1 en kötü olduğum dönemde verdi doktorum başladım ama 3 günden sonra alıştı bünyem kesmedi bulantımı bıraktım
071095 Bizde 10+2 30 Ağustos görünüyor ama sezeryan olacağı için daha erken gelir bebiş cinsiyeti merak ediyorum 3. Bebek olacak 🥰
gamzeozer16 Gamzess1 ilk muaynemden sonra covit gecirdim aama covit oldugumu bilmeden kan vs testi vermişim ondada enfeksiyon cıktı degerlern güzel ama genede perinatoloji görsün dedi doktorum önlem amaclı gidicem canım ikili test vs temiz cıktı ama enfeksiyon ile ilgili bir gözük muayne ol dedi
071095 Folik asit bide prilam bulantı kusma hapı kullanıyorum. Çok zor geçiyor ama bulantı kusma beni mahvetti