Busra2013 Aynur47 ben ıkı defa aserdım bır yesıl erık bı mandalına😂😂muz kasar burda gordugum ıcın yıyom aserdıgımden degıl😂
Aynur47 Busra2013 kiz gerçekten muz kasar ise yariormu dedikleri gibi varmı bende çok görüyorum öyle yorumlar
Durununannesi46 kubra22- aynen bugüne kadar 15 kilo aldım düşün iştahımı 😀 kendime nazar ettim diyorum tam da bebişlerin büyüdüğü dönem. Yememiz gerek zorla da olsa
Kuzusununanasi Aynur47 yani illaki verilir vermem daha kolay olsun diye abartmamaya çalışıyorum ben 😀
Ebesak Aynur47 bebek gebelik boyunca önce yavaş yavaş yukarı çıkıyor 32.hafta en yukarda olduğu dönem haliyle mideye akciğerlere baskı yapıyor normal yani iştahsızlık. Bundan sonra yavaş yavaş aşağıya inmeye başlayacak inşallah😁
Zeytin20 Aynur47 bende akşam doktoruma yazdım belirtileri büyük ihtimal covidsin dedi. Coraspin ve parol iç dedi ama zaten coraspin içiyorum. Geçmiş olsun. Benim bugün5. Gün kendimi izole ediyordum. 3. Günümde oğlum ateşlendi bide tat koku kaybım gitti 😬
Zeytin20 Aynur47 bende öyle demiştim. 15 gündür evden Çıkmıyorum şaka gibi ama insan görmüyorum nasıl bulaştı inanılmaz 😳 tat koku gidince anladım. Ve hasta gibi değilim üşüttüm sandım ilk