Busra2013 Aynur47 haha bısı olmz bebekler saglıklı olsunda gıder o kılolar kılosu kac bebegın bebegede ıslıomu bu kılo alımı😂ben o kdr kıko aldım benım kız mınnak😂
Zeytin20 Aynur47 halsizlik var mı bende ilk halsizlik başladı. Olmaz inşallah belki midenize dayanıyordur benim ondandır 🤗
Aynur47 Zeytin20 halsizlik kendimi bildim bileli var 😂 burnum tıkalı oda 32.haftalarda oluyormus diyorlar
Aynur47 Busra2013 Canim 28 haftalıkken gittim 1450 gramdı normalmi kilosu bilmiyorum vallaha doktor iyi dedi ama
Busra2013 Aynur47 kız baya ıyı benım 28 de 1100 grmdı 31 de 1600 gr 34 de 2350 gr senınkı sımdı 2600.700 olmustur😂
Aynur47 Busra2013 pazartesi kontrole gidicem canim bakalim kac.olmuştur sağlıklı olsunda kilo önemli değil hc te öyle sağlıklı bwslenmiorim kafama göre evde ne varsa yiyorum
Kuzusununanasi Aynur47 32haftadayım kendimi frenlemeye çalışıyorum yoksa 7 ayda aldigim kiloyu son 3 ayda alicam😀
Aynur47 Kuzusununanasi bence doğumdan sonra hepimiz veririz ben hc takmiom kiloyu zaten balik etliyim :))
Busra2013 Aynur47 bende oyke evde ne varsa onu yıyom burda goruom ozel seyler yıyıp ıcıolar 😂ben sadece muz ve kaşar yıyorum bıraz kılo alsın dıe
Aynur47 Busra2013 valla ben ne muz ne kasar yemiyorum canim olmasada olur benim için canım istemior bu hamilelikte birgun asermek yaşamadım acaba ben mi anormalim hc canım bise cekmior
Kuzusununanasi Aynur47 yani illaki verilir vermem daha kolay olsun diye abartmamaya çalışıyorum ben 😀
Yasecer Aynur47 benimde öyle midem şiş yanıyor sürekli canım bişey istemiyor :( ama bebiş için sağlıklı yemeğe çalışıyoruz
Busra2013 Aynur47 ben ıkı defa aserdım bır yesıl erık bı mandalına😂😂muz kasar burda gordugum ıcın yıyom aserdıgımden degıl😂