tugbaacng Aynur47 benim arttı ama yine de normal yemeye çalışıyorum. Çok acıkınca midem bulanmaya baslıyor, biraz ekmekle veya meyveyle gecistirmeye calısıyorum.
Aynur47 Durununannesi46 allah Allah acaba neden oluyor.bu durum bebek baski yaptığı için olabilir mi ki bende 32+1
Kuzusununanasi Azalcağına artıyo benim hatta doyduğuma üzülüyorum çok yemek istedığim bi seyi yiyince geri başa sarmak istiyorum🤣
Kuzusununanasi Aynur47 32haftadayım kendimi frenlemeye çalışıyorum yoksa 7 ayda aldigim kiloyu son 3 ayda alicam😀
Durununannesi46 kubra22- aynen bugüne kadar 15 kilo aldım düşün iştahımı 😀 kendime nazar ettim diyorum tam da bebişlerin büyüdüğü dönem. Yememiz gerek zorla da olsa
Busra2013 Aynur47 benım 30 kdr cok cok acıktı ıstahım uykudna uyanıp yerdım ındn sonra normalestı suan 35+3 hala normal yanu ole cok cok acıkmıom
Aynur47 Busra2013 bu çok acikanlar sürekli yiyenler NASIL yiyor ya bnde oyle zorla yiyorum acaba çok su iciyorum ondan olabilir mi
Busra2013 Aynur47 kız ben sofrasan kalkıodum 10 dk sonr syıne sankı bısı yememıs gıbı oluodum 22 kg aldım
Zeytin20 Aynur47 pazartesiden beri hastayım. Halsizliğim vardı bugün tat koku gitti sanırım kovid oldum. 15 gündür evden dışarı çıkmıyorum bi bahçeye çıkıyorum insan yüzü gördüğümde yok. Ve iştahım bugün yerlerde. 32+6 dayim. 😬
Aynur47 Zeytin20 Abo Allah yardimcin olsun şifa versin acaba bndemi hastalancam yoksa iştahım neden gitsin 😏😏
Zeytin20 Aynur47 halsizlik var mı bende ilk halsizlik başladı. Olmaz inşallah belki midenize dayanıyordur benim ondandır 🤗