annenur starmom kaybetmeyelim ayol birbirimizi bebwkelrimz ne alemde ne zmaan doğum yaptık felan bilelim 😇
starmom annenur evet çok güzel olur 14. Haftamızdayken cinsiyete gideceğiz sizden de bekliyorum cinsiyetii 🐥🐥
annenur kubratd bizim de 7 Kasım siz ogrendiyseniz biz de öğrenebiliriz ozman diye umut ediyorum. Sağlıklı gelsinler inslalah 🙏🏻🌸
aylinnntrhn ay 24 kasım bizimki 10+2 deyiz ben de cok merak ediyorum bebişin cinsiyetini 🙏🏻bakalım ne zaman öğrenmek nasip olur 😇
Ipekcntrk aylinnntrhn ay benm de 24 kasım yarın ikili taramaya gidicem söyler mi ki doktor acaba cinsiyeti
baharbuyukbayrak Benim de 10 kasım☺️ Pazartesi ikili tarama sonucum için gidicem bakalım cinsiyet belli olacak mı 🙈
catidaki_kedi annesininkuzudu-1 26 ekim ben. Ama geç döllenme olmuş. Doktorum kasım olarak ayarladı. 12+6 dayım. Ve dün öğrendik çok şükür. Değişmezse tabi inşallah 😅 rabbim sağ Salim kucağımıza aldırsın inşallah 🙏🏻 🌺
Askiletotomsu Leselis benimmdunyamm Birminigin_annesi Goncagl15 Sevgilibocuk hunilimom Rabiayerk Withaysa sMyL Sincapannesii Elif_avc_ Ysmn_kcrmrkt Minnakhayaller Minnakhayaller 14-16-17-18-19 kasımlari alintiladim Bende aradaki boşlugu doldurayim 15 Kasım da benim sat 😅😅😅😅
sMyL 17 kasım son regl. 9+5 te lekelenmem oldu acile gittiğimde vajinal ultrasonda bakıp kendi aralarında erkek diyebiliriz diye konuştu doktorlar. Çok erkendi ama gerçekten bildi mi diye merakla bekliyorum 😊
SinemmmK Boznazan bende aynı şekilde 7 Kasım ☺️ 15 salı günü gidicem 13+2 günlük oluyoruzz bende çok merak ediyorum sağlığını ve cinsiyetini içimden benimde hep erkek geçiyor bakalım hayırlısı inşallah 🤗🐣
nnutellaa 5 Kasııım 🎈 11+5 te dr anlamıştı , çıkıntıdan sanırım 🙈🤎 erkek bebekler belli ediyo hemen ☺️
ebru_ctn28 nnutellaa sanada mı çıkıntı var dedi bana da dedi bende iki hafta geçmesini bekliyorum nasıl geçicek bilmiyorum