SeymaYC İyi aksamlar hepinize benim de 1-6 Kasım arası son adet donemim:) şuan 13 haftaligiz. Temmuz sonu Ağustos basi gibi doğum nasipse
Elif9292 SeymaYC cinsiyeti ogrendiniz mi nedir biz ayniyiz bana buyuk ihtimal kiz dedi ama net demedi
SeymaYC asli-ulusoy Amin inşallah vallahi aslanlar geliyo gibi:)))) benim ilk biraz heyecanlıyım ben cinsiyeti öğrenemedim 25 şubata randevu alcam 16. Hafta sonlarına doğru olcak o zaman öğrenirim diye dusunuyorum. Hepimiz için sağlıkla hayırlısı olsun.
KaderKeklik Bnmde 4 Kasım bugün gittim bir ay sonra anca gosterir dedi çok merak ediyorum ama özelde 12 haftada da gorulebiliyor
kubratd Benim de 8 Kasım 🌸 12 hafta 3 günlüğüz. İkili için gittim bugün hem develete hem özele. İkisi de erkek dedi kesin dedi hatta gösterdi👶🏻 Biz de eşimle hep kız diye hissediyorduk ilk bebiş 🙈💙 sağlıklı olsunlar da çok şükür 🥰
annenur kubratd bizim de 7 Kasım siz ogrendiyseniz biz de öğrenebiliriz ozman diye umut ediyorum. Sağlıklı gelsinler inslalah 🙏🏻🌸
Askiletotomsu Leselis benimmdunyamm Birminigin_annesi Goncagl15 Sevgilibocuk hunilimom Rabiayerk Withaysa sMyL Sincapannesii Elif_avc_ Ysmn_kcrmrkt Minnakhayaller Minnakhayaller 14-16-17-18-19 kasımlari alintiladim Bende aradaki boşlugu doldurayim 15 Kasım da benim sat 😅😅😅😅
Boznazan annenur aynen bende merak ettim salı belli olur ise cinsiyet yazarim saglikla gelsin bebişler
annenur starmom kaybetmeyelim ayol birbirimizi bebwkelrimz ne alemde ne zmaan doğum yaptık felan bilelim 😇
starmom gamzeeyzc benimde 7 kasım inşallah öğrenirsiniz gelişmeleri bekliyoruzz 🐥🐥🙈 sizden haberlerle bizde gidelim