Askiletotomsu Leselis benimmdunyamm Birminigin_annesi Goncagl15 Sevgilibocuk hunilimom Rabiayerk Withaysa sMyL Sincapannesii Elif_avc_ Ysmn_kcrmrkt Minnakhayaller Minnakhayaller 14-16-17-18-19 kasımlari alintiladim Bende aradaki boşlugu doldurayim 15 Kasım da benim sat 😅😅😅😅
Elif_avc_ didnr_ Yaaa bakalım pazartesı gitçez ıkılı test. Olcaz gorebılırse. Cınsıyetını. Soylıcek. Sız gıttınızmı. Teste
aylinnntrhn Anisalenamom yarın sabah kontrolümüz var tahmini sormak istiyorum 🙊 eğer tahmin edebilirse paylaşırım sizinle 😇
Elif_avc_ didnr_ aslında. Zorunlu degılmışte hanı Her ihtımale karşı tavsıye edıyorum dıyor doktor. Bende. Istemıyordum oncelerı. Bırde benım. 2 duşugum oldu artık o kadar çok korkar oldum ki.
Elif_avc_ Ysmn_kcrmrkt hayırlı olsun canım. Bende pazartesı gıtcem. O zaman görebılırsem soylıcem. Dedı. Eeee. 10.haftada falan gıttıgınızde. Kolu ve bacakları bellımıydı. Erkek çocuklarının heryerı bellı olurmuş kız çocuğu. Topak bi şekılde dururmuş. Merak ettım
Ysmn_kcrmrkt Elif_avc_ en son 3 hafta önce gitmistim net olmasada kollarini gördüm bugün gittigimde ikili tarama yapildi heryeri gayet net hatta cok hareket etti kipir kipir ve o cikintiyida gördük doktorla birlikte
NehirinAnnesiii Elif_avc_ cinsiyetini bilmiyorum ama 9+4 te gittim kollar bacaklar belliydi hareket bile ettiriyordu maşallah 😂😂
Elif_avc_ Ysmn_kcrmrkt yani 9.haftada gitmişsin benımde kesin erkek 😂ben 10. Haftada gıttım bana gosterdı kolları ve bacakları dıye o zamandan bılmıştım erkek olduğunu 2 hafta sonra gel dedı Görürsem söylıcem dedı bakalım hayırlısı.
Elif_avc_ Ysmn_kcrmrkt birde şey sorcam ıkılı testi kendı dıktorunmu yapıyor kan alma dışında başka biryeremı yonlendırıyor
Ysmn_kcrmrkt Elif_avc_ önce ultrason bakti canim kendi doktorum ense kalınlığı burun kemiği vs bakiyor ölçüyor hepsini birk sıkıntı yok gayet sağlıklı dedi ćok şükür sonra kan almaya gönderiyor ods 1 hafta sonra çıkıyormuş sonuç cikinca ararim gelirsin dedi
NehirinAnnesiii annesininkuzudu-1 Benimde son adet tarihim 19 Kasım 2 hafta sonra bende cinsiyet öğrenmeye gidicem inşallah 🥰😍
SeydAslk NehirinAnnesiii benimkide 19 kasım adet tarihim ögrenirsen yaz 11+5 de gittim söylemedi doktor 🥰
Elif_avc_ NehirinAnnesiii erkek çocuğu hemen canlanırmış bende 10. Haftamda bellıydı. Kız çocuğu birazdaha geç hareketlenırmış dıye bılıyorum. Ama yanışmıyorumdur inş 😂