giomari acemimom1 Benimde 5 Kasım ve salı günü gideceğim inşallah belli olur Allah sağlık ile kucağımıza almayı nasip etsin
Ceylankaya35 acemimom1 benimde 5 Kasım daha öğrenmedik cinsiyeti nasipse cuma günü öğrencez hissiyatım kız 🥰insalalh kızdır🤲❤❤
gamzeeyzc Nuraymehmet benimde 6 kasım bakalım yarın kontrolümüz var inşallah gösterir çok merak ediyorum
annenur gamzeeyzc Ah sizi kaybetmeyim benim de 7 Kasım siz gösterirse öğrenirseniz biz de gidelim öğrenmeye çok merak ediyorum 😇😇😂🙏🏻🌺
starmom gamzeeyzc benimde 7 kasım inşallah öğrenirsiniz gelişmeleri bekliyoruzz 🐥🐥🙈 sizden haberlerle bizde gidelim
naimegrbz annesininkuzudu-1 bende pazartesi gidicem öğrenmeye 29 ekim son adet tarihim inşallah öğrenebilirim😄
Burcumm Padfoot nezaman dedi ben cumartesi ikili taramaya gidicem Rabbım sağlıklı sıhhatli kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
Karanfil_ Burcumm bende dün ikili taramaya gittim doktor kız dedi ama net 16. Haftada belli olurmuş bende başından beri erkek hissediyorum bakalım hayırlısı
annenur Goz-deeee Benim de 7 Kasım. 😇 Ay birbirimizi takipte kalalım merak ettim nezman dogurursunuz cinsiyeti ne olur felan Rabbim sagliklica kucagimiza aldirsin 🤲🏼
Goz-deeee annenur Bir oğlum var 18 aylık inş sağlıkla bir de kızım olur 12 şubatta gideceğim o zaman söylerim dedi doktorum doğum 14 agustosa denk geliyor ama 08.08 istiyorum bakalım nasip🙏
yuzonikidere annenur ne kadar çok 7 kasım var benim de 7 kasım ve çok merak ediyorum cinsiyetini öğrenince yazın lütfen 😊
annenur Boznazan Bende 7 Kasım salı birbirimizi kaybetmeyelim merak ettim cinsiyeti ne nezman dogurdun felan fikir alalım 😇😇🙏🏻🙏🏻 Rabbim sagliklica aldirsin kucağımıza 🌸
Boznazan annenur aynen bende merak ettim salı belli olur ise cinsiyet yazarim saglikla gelsin bebişler
cgdm-trzi Goz-deeee ayy ne güzel heyecanlar ☺️ Geçen yıl 7 kasım da benimdi oğluşum şimdi yanımda çok şükür ♥️ Sağlıkla kucağınıza alın inşallah
annenur Goz-deeee Bizimde Ağustos dedi bakalım aslan burcu bebislerle napacaksak 😂 benimde 18 Şubat sizinkini söylerse benimkini de söyler ozman haber verir misiniz mutlaka rica etsem 🙏🏻
Semaan besnaaa benimde 3 kasım ikilide doktor göremedi kendi doktorunda bakar dedi pek hareketli degildi cocuk zaten ama merak ediyorm bende🤣
Bebegim21 Ay burasi tam benlik bende 4 Kasım gözüküyor cinsiyeti aşiri merak ediyorum bu önümüzdeki pazartesi kontrolüm var bakalım inşallah doktor söyler çok heyecanlıyım ikinci bu cunju