Fatmapekesen Bernaalim benimde 10 Kasım bu hafta ogrenicem inşallah gösterirse size tahmin ettilermi acaba
zumradmr_11 Shr1999 malesef yüz ustu seklinde yatıyordu cok hareketliydi ama dönmedi hic bir sekilde 😂 burda 12 li haftalarda ogrenen bir cok kisiyi okudum belki bizde ogreniriz dedim ama olmadi
Mihribancglr Hsgldin3 yaaa valla ben çok merak ediyorum ama bakalım nasip neyse odur diyoruz kızımız var kız istiyoruz ama eşimin içine doğmuş erkek diyor neymiş efendim kızımız solda bu sağda 😂😂♥️🙈
Hsgldin3 Mihribancglr sağlıcakla kucağına alırsın inşallah cnm benimde iki kızım var rabbim gönlümdeki ni nasip etsin inşallah
Elif_avc_ di-ma birde benım normalde sat 15 kasım. Adt tarıhıne göre 12+4 ultrason’a göre şuan 13+3 çıkıyor. 😁 doktor son adet tarıhıne düzeltin demıştı asıstana 5gün geri cektı sanırsam ama bn gala 15 kasımdan gıdıyorum 😅
ikitosbikannesi_ Srnymn yarın sabah kontrolüm varcinsiyetle ilgili bişiler söylerse yazarım ama erken gibi daha
Yavrucuk Sultangungor Merhaba.Ben bugün doktora gittim.Doktor kıza benzetti.Ama belli değil dedi.Bir ay sonra gel belli olur dedi.
Ipekcntrk Yavrucuk sizin kaç haftalık tam olarak ? Benm de 11 + 2 adet hesaplamalarıma göre ama ultrasonda 13 haftalık görünüyor
Yavrucuk ZllTzcn Merhaba.Bugün 13+1 oldum.Ben bugün doktora gittim.Doktor kıza benzetti.Ama belli değil dedi.Bir ay sonra gel belli olur dedi.
ZllTzcn Yavrucuk ama 1 Ay çok uzun bir süre. 1 ayda birsüü kız alışverişi yapmadan nasıl durur ki insan