csmaknc annesininkuzudu-1 hayırlısı olsun canım benim 2 kasım 🙂🤲🏻 Biz öğrendik 13. Haftada doktor erkek dedi biz pek inanamadık pipişini gösterdi 😂🥴Yine bir sonrakinde bakarız dedi 13. Haftada %90 doğru oluyormuş bi an önce bi sonraki randevu gelsede izlesek ya 😍
csmaknc annesininkuzudu-1 11.haftada her yerini sakladı yüzünü bacaklarını havaya kaldırdı 13. Haftada girmeden önce çikolata yedim bol bol hareket etti tavsiye ederim canım 😂
Rabiaseher Bebegim21 doktordan geldim kizlar ama cinsiyet söylemedi erken dedi 11 nisana ayrıntılı ultrason günü verdi
Duyguliva Nuraymehmet nerden yaziyorsunuz hangi hastane benimde 21 kasim ama doktorum 16 haftadan once soylemiyo
zumradmr_11 ol_cay367 bende dun kontroldeydim cok hareketliydi maşallah 😊 kendini cok gostermedi ama cinsiyet ogrenen bile varmis bu haftalarda
ikitosbikannesi_ Srnymn yarın sabah kontrolüm varcinsiyetle ilgili bişiler söylerse yazarım ama erken gibi daha
Ipekcntrk aylinnntrhn ay benm de 24 kasım yarın ikili taramaya gidicem söyler mi ki doktor acaba cinsiyeti
Mihribancglr Hsgldin3 yaaa valla ben çok merak ediyorum ama bakalım nasip neyse odur diyoruz kızımız var kız istiyoruz ama eşimin içine doğmuş erkek diyor neymiş efendim kızımız solda bu sağda 😂😂♥️🙈