aylinnntrhn Ipekcntrk ayyy tahmini bile icimizi ısıtıyo zaten 🥰🥰insallah en kısa zamanda netlesir canım 🧿
Ipekcntrk Yavrucuk sizin kaç haftalık tam olarak ? Benm de 11 + 2 adet hesaplamalarıma göre ama ultrasonda 13 haftalık görünüyor
acemianneinci Sevgilibocuk İkili test sonucunuz çıktı mı acaba ? Bu konuyla alakalı bi başlık var mı bide bunu sormuş olayım ☺️
Sevgilibocuk acemianneinci evet çıktı bir sıkıntı yok şükür 🙏 sadece yaş riskim var o da 35 yaşında olduğun için normal dedi doktorum. ☺️ 17 sinde randevum var cinsiyeti de o zaman söyleyeyim dedi bakalım ☺️
aybarsmomss Mls1221 cidden belli oluyor mu cinsiyeti yaaa ayy bende yarın gideceğim doktora 16 kasımdı benim de reglim 🙈🙈
Yavrucuk Benim son adetim 4 kasımdı.Bugün ultrasyon 13+4 gösterdide.Kız gibi gözüküyor dedi. Ama kesin belli değil dedi.1ay sonra gel dedi.
Elif9292 Yavrucuk banada aynisini soylediler benimde 3 kasim insallah bi oglum olur iki kizim var bununda erkek olmasini cok istiyorum 🤲
aybarsmomss Benim de son regl tarihim 16 Kasım yarın ikili taram testi için gideceğim insan yine de stresli oluyor rabbim herşeyin hayırlısını nasip etsin ikili testte doktor cinsiyet tahmininde bulunabiliyormuş doğru mu acaba kızlar? 🙈
ZllTzcn aybarsmomss ama bizim için daha erken muhtemelen belki tahmin bile etmez . Ama inşallah görür de söyler