benimmdunyamm annesininkuzudu-1 14 Kasım ama geç döllenme benimki şuan 9+3 Şubat sonu gidecdm 13 haftalık olacak görünur mu ki
Askiletotomsu Leselis benimmdunyamm Birminigin_annesi Goncagl15 Sevgilibocuk hunilimom Rabiayerk Withaysa sMyL Sincapannesii Elif_avc_ Ysmn_kcrmrkt Minnakhayaller Minnakhayaller 14-16-17-18-19 kasımlari alintiladim Bende aradaki boşlugu doldurayim 15 Kasım da benim sat 😅😅😅😅
zynpkayaoglu Goncagl15 benimde 18 kasım 13 haftada öğrendim kız dedi 16 haftada gittim yine aynı degismedi
Mrvdk1- annesininkuzudu-1 benimmdunyamm Nuraymehmet Benim 11 kasım fakat geç döllenme olmuş. 11+1ken gittim cinsiyetini haftaya söyliycem dedi. Hatta ben hiçbir şey sormamıştım kendisi direk öyle dedi😅 sanırım tahmin etti haftaya da netleştirecek 😅
annenur Goz-deeee Benim de 7 Kasım. 😇 Ay birbirimizi takipte kalalım merak ettim nezman dogurursunuz cinsiyeti ne olur felan Rabbim sagliklica kucagimiza aldirsin 🤲🏼
cgdm-trzi Goz-deeee ayy ne güzel heyecanlar ☺️ Geçen yıl 7 kasım da benimdi oğluşum şimdi yanımda çok şükür ♥️ Sağlıkla kucağınıza alın inşallah
Nuraymehmet 6 kasım..12.haftada eminim kesin net erkek dedi ben şok hocam erken deglmi dedim eminim dedi
gamzeeyzc Nuraymehmet benimde 6 kasım bakalım yarın kontrolümüz var inşallah gösterir çok merak ediyorum
Burcumm Padfoot nezaman dedi ben cumartesi ikili taramaya gidicem Rabbım sağlıklı sıhhatli kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
annenur Boznazan Bende 7 Kasım salı birbirimizi kaybetmeyelim merak ettim cinsiyeti ne nezman dogurdun felan fikir alalım 😇😇🙏🏻🙏🏻 Rabbim sagliklica aldirsin kucağımıza 🌸
SinemmmK Boznazan bende aynı şekilde 7 Kasım ☺️ 15 salı günü gidicem 13+2 günlük oluyoruzz bende çok merak ediyorum sağlığını ve cinsiyetini içimden benimde hep erkek geçiyor bakalım hayırlısı inşallah 🤗🐣
Nuraymehmet Kizlar 2li test yaptirip raporda burun kemigi bilinmiyor yazan varmi bn 11.haftada gitmistim ense kalinlgiina bas popo.mesafesine bakildi ama burun kemiğine bilinmior yazmis
Betulpoyraz Nuraymehmet doktor burun kemiği var dedi ama raporda benimde öyle yazıyor bende aynı haftada gittim 11 de kuzenimlede aynı haftadayız ondada aynısı yaziyor
Ekilemradahuc Nuraymehmet benimde öyle yazmışlar bulgu yok dedi sonuçlarım geldi çok şükür bi sıkıntımız yok bende endişelenip çok araştırmıştım
acemianneinci Sevgilibocuk İkili test sonucunuz çıktı mı acaba ? Bu konuyla alakalı bi başlık var mı bide bunu sormuş olayım ☺️