ZllTzcn Goncagl15 aslında bulantılar azaldı diye mutluydum ta ki az önce yine midemi boşaltana kadar. Ama olsun sadece sırt ağrısı beni çok yoruyor okadar . Sen ne durumdasın devam mı bulantular ağrılar?
Goncagl15 ZllTzcn benm kusmam yok ama aşırı tiksinmem ve bulantım var akşamları bişe yiyemiyorum hiç belim bacaklarım ağrıyor şuan bugun başladı ne hikmetse sanırsın 10 km yol yürümüş gibiyim birde arada bi adet olcakmşm gbi sancım gelip gidiyor şükür Allahıma yine de 🤲🏻
ZllTzcn Yavrucuk eğer öğrenirsen haber ver bize de biz de ona göre gidelim ben çok heyecanlıyım hemen öğrenmek istiyorum
Yavrucuk ZllTzcn Merhaba.Bugün 13+1 oldum.Ben bugün doktora gittim.Doktor kıza benzetti.Ama belli değil dedi.Bir ay sonra gel belli olur dedi.
annenur Mhrbnasel O cikinti görmemiş olabilir zamanla geldiğinde üreme organında çıkıntı görünurse diye kesin konuşmak istememiş galiba doktorunuz. Çünkü üreme organı 12. Haftalarda şekillenmeye başlıyormuş
Mhrbnasel annenur Kızımda çok rahattım hiç hamile olduğumu anlamıyordum ama bunda bulantı biraz halsizlik yorgunluk felan ben belki erkektir diye hissediyordum her hamilelikte bir olmuyor tabi ama kafam karışık su an
nnutellaa starmom 4.250 Tl , medicana hastanesine gidiyorum ben , doktorum ınvıtae firmasını önerdi . 2’li ve 3’lü tarama testlerini atlamış ve kesin sonuç almış oluyosunuz . Düşünürseniz yardımcı olmak adına irtibat vs her şeyi paylaşabilirim 🌸
starmom nnutellaa teşekkür ederim 2 li testte ek olarak kan vermiştik çok şükür temiz çıktı Yaptırdığınız testte cinsiyetin belli olması ilgimi çekti ama sadece cinsiyet öğrenimi için ayırabileceğim bir bütçe değil çok teşekkürler 😊
Betulpoyraz NilsuGunay hastanenin kendi sayfasına girdim orda labaratuvar var onu seçtim ordan giriş yapıp gorebiliyorsunuz
Sebu1 Limoncicegi43 günlerimiz aynıymış ☺️ Bize de kız dedi şimdilik ama bakalım merakla bekliyoruz 🥰
Limoncicegi43 Sebu1 Sebu1 hayırlısı olsun canım rabbim sağlıklı nasip etsin 😍 hayırlı doğumlarımız olsun inşallah 🌸