Limoncicegi43 Sebu1 Sebu1 hayırlısı olsun canım rabbim sağlıklı nasip etsin 😍 hayırlı doğumlarımız olsun inşallah 🌸
Sebu1 Limoncicegi43 teşekkür ederim canım benim amin inşallah 🙏🏻 Allah sağlıkla gelmeyi nasip etsin kuzularımıza 🥰🐣
starmom nnutellaa teşekkür ederim 2 li testte ek olarak kan vermiştik çok şükür temiz çıktı Yaptırdığınız testte cinsiyetin belli olması ilgimi çekti ama sadece cinsiyet öğrenimi için ayırabileceğim bir bütçe değil çok teşekkürler 😊
Yavrucuk Sultangungor Merhaba.Ben bugün doktora gittim.Doktor kıza benzetti.Ama belli değil dedi.Bir ay sonra gel belli olur dedi.
Elif9292 SeymaYC cinsiyeti ogrendiniz mi nedir biz ayniyiz bana buyuk ihtimal kiz dedi ama net demedi
SeymaYC Elif9292 Yok ya ogrenemedik net değil dedi. Nasipse 25inde gitcem 16 haftanın sonlarına doğru olcak öğrenirim diye düşünüyorum artık:)
hanness Benim 3 Kasım. Cinsiyetimizi 12. hafta da öğrendik fetal DNA testi yaptırdığımız için erken öğrendik bebişimiz kız olacak 👧🏻🌸
kubratd gamzeminaaa evet ama devletteki kadın doğum söylemedi. Devlette Ultrasonografi bölümü var ikili tarama için oraya yönlendirmişti ense kalınlığına bakarken söyledi erkek diye. Aynı gün özele de randevum vardı özel de erkek dedi. İnşallah sen de öğrenirsin 🙏🏻