gulsah_12 Betul0635 kaçıncı haftadasınız acaba 16 kasım erken degıl mi benm 25 kasım sat bi ay sonra belli olur dedi
ZllTzcn Goncagl15 aslında bulantılar azaldı diye mutluydum ta ki az önce yine midemi boşaltana kadar. Ama olsun sadece sırt ağrısı beni çok yoruyor okadar . Sen ne durumdasın devam mı bulantular ağrılar?
Ckh--- Benimde son adet tarihim kasım ama gun olarak hatırlamıyorum. Geçen hafta doktora gittim 1 şubatta. Doktor daha çok küçük dedi. 5+4 günlük kese görünüyor dedi. 20 gun sonra gel kalp atışına bakalım dedi.
besnaaa Ulkuuturan benimki çok hareketliydi hemen kendini gösterdi canım 🥰 bide erkek hemen belli oluyor.. önemli olan sağlıklı olmaları tabikide inşallah hayırlı haberlerini alırsın🥰
Mhrbnasel benimde 9 kasım son adet tarihim 12. Haftamdayım doktor 100 de 80 kız dedi ama değişebilir de dedi ay sonu netleşicek inşallah
gulsah_12 Benmde 25 kasım 11 haftadayım acaba haftaya öğrenirmiyim bide devlet hastanesinde söyledilermi acaba gıden varmı
Mhrbnasel yuzonikidere Benimde 9 kasım 100 de 80 kız dedi ama değişebilir de dedi😂 12. Hafta erken olabiliyor 15. Hafta felan daha emin konuşuyorlar
annenur Mhrbnasel O cikinti görmemiş olabilir zamanla geldiğinde üreme organında çıkıntı görünurse diye kesin konuşmak istememiş galiba doktorunuz. Çünkü üreme organı 12. Haftalarda şekillenmeye başlıyormuş