NilsuGunay Betulpoyraz bu sonuçları netten e nabızdan mı görebiliyoruz hastaneye gitmeden nasıl görebilirim bende yardımcı olurmusunuz
Betulpoyraz NilsuGunay hastanenin kendi sayfasına girdim orda labaratuvar var onu seçtim ordan giriş yapıp gorebiliyorsunuz
Semaan besnaaa benimde 3 kasım ikilide doktor göremedi kendi doktorunda bakar dedi pek hareketli degildi cocuk zaten ama merak ediyorm bende🤣
Hacerhiraa 17 Kasım da benim adet tarihim 11+2 iken doktorumuz cinsiyet tahmini yaptı ama çok küçüktü yinede güvenemiyorum ilk kızımda 7 ay bi kız bi erkek diye gittik hep 🙈😊
AysegulAloluAcikgoz mintirik ilk bebegimi 18 haftada kontrolum vardi oyle ogrenmistim bakalim buda nasip sağlıkli olsunda elbet ogrenecegiz tabi insan merak ediyor biran once ogrenmek istiyor.
Ikigozumuncicegiii annesininkuzudu-1 benim 5 Kasım sat Cumartesi detaylı renkli ultrason da bile öğrenemedim
nnutellaa starmom 4.250 Tl , medicana hastanesine gidiyorum ben , doktorum ınvıtae firmasını önerdi . 2’li ve 3’lü tarama testlerini atlamış ve kesin sonuç almış oluyosunuz . Düşünürseniz yardımcı olmak adına irtibat vs her şeyi paylaşabilirim 🌸
Seda_Karakus Benimde 2 kasım :) kıza benziyor dedi doktorumuz 13+2ydik gittğimizde yüksek ihtimalle değişme olmaz daha Ben ikili taramada cinsiyet naısl belli oluyor anlamadım doktor ultrasyonda mı görüyor demek istiyorsunuz ??
Ceylankosova annesininkuzudu-1 13 kasim son adet tarihim ben cinsiyetini ogrenemedim en son persembe gittim 2li taramaya aglaya zirlaya ciktim ensesi kalin burnu basik yok sibi alalim laflarini duydum geldim