serifealadag Mineccee 29+5 ☺️ Muayene ücreti 120 TL’den 150 TL oldu.☺️ Doktorumuza sorduk fiyatlar yükselir mi diye ama şu anlık hastane sahibinin öyle bir düşüncesi yok dedi.☺️
serifealadag Kubr_a Fertillife hastanesine gittim. 400 TL ama gerçekten çok iyi bakıyorlar 30-40 dakika sürdü 😍
Kbra1937 serifealadag bende Afyonda oturuyorum yeni öğrendim hamileliğimi yarın o hastaneye gideceğim Elçim hanıma aldık randevuyu güzel ilgileniyorlar degil mi
serifealadag Kbra1937 Kesinlikle çok ilgili bir doktor. Gittiğinizde bir daha başka doktora gitmeyi düşünmeyeceksiniz. Ben çok memnunum.☺️
Kbra1937 AnnelikHayali Nette biraz araştırmıştım yorumlari çok da iyi değil genellikle çalışanların azarladıgi falan yazıyor
serifealadag AnnelikHayali Kuzenim üniversitede Fatih Çelik adlı doktora gitti. 1 hafta önce doğum yaptı. Çok memnundu. ☺️
serifealadag Kbra1937 Hayır öyle birşey kesinlikle karşılaşmadım. 31. Haftadayım hamileliğimi öğrendiğimden beri oraya gidiyorum. Gayet hepsi güleryüzlü ve anlayışlılar.☺️
AnnelikHayali serifealadag ben de orada Mine hanıma gidiyorum. Kardeşinizin doğumu normal miydi sezaryen mi acaba? Ne kadar ödedi biliyor musunuz?
serifealadag AnnelikHayali Normal doğum yaptı. Yanlış bilmiyorsam 2300dü sanırım.☺️ Ama oda farklı sebeplerden dolayı. Normalde daha fazlaymış.☺️
AnnelikHayali serifealadag anladım, teşekkür ediyorum. Son bir soru. Özel oda tutmuş muydu acaba kardeşiniz? 🙂
serifealadag AnnelikHayali Normal odadaydı özel odada değil. Pandemiden dolayı zaten herşey kısıtlıymış.☺️
Fatma023 serifealadag Benim doktorum da Elçim Bayrak. Çok seviyorum çok ilgili bir doktor. Fiyatları da sizden öğrenmiş oldum. İnşallah sağlıkla kucağımıza alırız bebeklerimizi😊
pinarakin1 serifealadag 2. Çocuğum olacak inşallah 1. De 2 sene önce Gülen hanıma gittim park hayat hastanesi
cahillesohbetikestim serifealadag doğum ücretleri çok iyiymiş ben fuar hastanesinde sezaryen doğum yaptım 4250 tlydi normalde 3900 ama doktorumu çok sevdiğim için nereye giderse oraya giderdim 🥰
serifealadag cahillesohbetikestim Önemli olan doktorlar zaten☺️ Sağlıkla kucağına almışsın çok sevindim ♥️
_Slda_Trkmn_ cahillesohbetikestim merhaba doktorunuz kimdi acaba bende 21 haftalık hamileyim devletteki doktorlardan memnun kalmadım fuara gitmek istiyorum