Mineccee serifealadag sizin doğum ücreti daha uygunmuş kaç haftalık hamilesiniz umarım artmaz bir de muayene ücreti ne kadar
serifealadag Mineccee 29+5 ☺️ Muayene ücreti 120 TL’den 150 TL oldu.☺️ Doktorumuza sorduk fiyatlar yükselir mi diye ama şu anlık hastane sahibinin öyle bir düşüncesi yok dedi.☺️
serifealadag Kubr_a Fertillife hastanesine gittim. 400 TL ama gerçekten çok iyi bakıyorlar 30-40 dakika sürdü 😍
Kbra1937 serifealadag bende Afyonda oturuyorum yeni öğrendim hamileliğimi yarın o hastaneye gideceğim Elçim hanıma aldık randevuyu güzel ilgileniyorlar degil mi
serifealadag Kbra1937 Kesinlikle çok ilgili bir doktor. Gittiğinizde bir daha başka doktora gitmeyi düşünmeyeceksiniz. Ben çok memnunum.☺️
Kbra1937 AnnelikHayali Nette biraz araştırmıştım yorumlari çok da iyi değil genellikle çalışanların azarladıgi falan yazıyor
serifealadag AnnelikHayali Kuzenim üniversitede Fatih Çelik adlı doktora gitti. 1 hafta önce doğum yaptı. Çok memnundu. ☺️
serifealadag Kbra1937 Hayır öyle birşey kesinlikle karşılaşmadım. 31. Haftadayım hamileliğimi öğrendiğimden beri oraya gidiyorum. Gayet hepsi güleryüzlü ve anlayışlılar.☺️
AnnelikHayali serifealadag ben de orada Mine hanıma gidiyorum. Kardeşinizin doğumu normal miydi sezaryen mi acaba? Ne kadar ödedi biliyor musunuz?
serifealadag AnnelikHayali Normal doğum yaptı. Yanlış bilmiyorsam 2300dü sanırım.☺️ Ama oda farklı sebeplerden dolayı. Normalde daha fazlaymış.☺️
AnnelikHayali serifealadag anladım, teşekkür ediyorum. Son bir soru. Özel oda tutmuş muydu acaba kardeşiniz? 🙂
serifealadag AnnelikHayali Normal odadaydı özel odada değil. Pandemiden dolayı zaten herşey kısıtlıymış.☺️
Fatma023 serifealadag Benim doktorum da Elçim Bayrak. Çok seviyorum çok ilgili bir doktor. Fiyatları da sizden öğrenmiş oldum. İnşallah sağlıkla kucağımıza alırız bebeklerimizi😊
pinarakin1 serifealadag 2. Çocuğum olacak inşallah 1. De 2 sene önce Gülen hanıma gittim park hayat hastanesi