KubraKocakaplan Esranyldrm ya gerçekten kafaya takma ben ilk kızımıda kordon dolanması yüzünden erken doğrudum 35+5 te 2950 doğdu sonra 2750 ye düştü ama anne sütü öyle bir mucizeki 1,5 aylıkken 6 kiloydu
Esranyldrm KubraKocakaplan çok sağolun gerçekten içim rahatladı inşallah son 6 haftamda en azından 2500 olurda küveze alınmaz
Efnan Esranyldrm öyle diyenlere aynen siz doktorluk diplomanizi nereden aldınız bu teşhisi kendi doktorum bile yapamadı diyin bence 😅
Hilalkhrmn417 Esranyldrm aç karnına pekmez tüketiyorum hafta da 2 gün avokado yiyorum her sabah mutlaka haşlanmış yumurta yanında ceviz peynir zeytin bazen kaşarlı tost falan , kahvaltıdan bir kaç saat sonra meyve muz portakal vs ne varsa artık ,, eğer evde muz var ise bir bardak süt bebe bisküvisi falan öyle tüketiyorum şuan 1600 bebeğim 30. Haftamdayim. Böyle deneyin kısa sürede kilo artışını goreceksiniz 😊
Burcu4135 Esranyldrm 36+5 de 2060 gr dogdu kızım. 2020 ile hastaneden cıktık. Haftası ılerıde oldu mu ssglıklıysa küveze girmiyor merak etmeyin. Sımdı topac gıbı oldu 4 aylıkken 6400 grdı. Suan 4 ay 27 gunluguz. Kiloyu hiç kafanıza takmayın. Dogunca o kadar hızlı kilo alıyorlar ki. Bu arada hamılelıgım boyunca o kadar az dısarı cıktım kı gezmekle alakası yok 😁
KubraKocakaplan Esranyldrm Lütfen olumsuz konuşan kimseyi takma gerçekten herkes çok bildiğiyle kalsın
KubraKocakaplan Mrvll sezaryen oldum maalesef 3 tur dolanmıştı kordon kalp atışımız 70 lere kadar düştü rabbim kimseye yaşatmasın doğduğunda boynundan yukarısı morarmıştı ama çok şükür atlattık şimdi koskocaman bir cadım var
Lilyismom Bende süt yok yumurta asla yok. İkisinden de nefret ederim. Peynir ve yoğurt ile açığı kapatmaya çalışıyorum. 35+6 2500 gram
Papatya321 KubraKocakaplan Esranyldrm benim de dün doktor randevum vardı 35+2 de bebeğin kilosu 2350 gr çıktı ve doktorum kilosu biraz az dedi. Beslenmeme çok dikkat ediyorum hergün yumurta, peynir, süt, portakal suyu, ceviz vs hepsini tüketiyorum ama bebeğin kilosu geride. Doktorum beslenmeyle alakasının olmadığını genetik olduğunu söyledi. Önemli olan sağlıklı doğması doğduğunda hızlı bir şekilde kilo alır zaten merak etme dedi.
KubraKocakaplan Papatya321 benim doktorum kesinlikle genetik olduğunu söylüyo herşeyi yiyorum geziyorumda benim kızımda 35+4 3250 çıktı çünkü annede babada kilolu
Ecegunes Esranyldrm bende de bir hafta gerilik vardı Düzeldi 2 saatte bir bir şeyler yedim her gün 2 porsiyon evde mayalanmış yoğurt 1 bardak süt,her sabah yumurta ,fındık ,ceviz ,hurma, kaşar peyniri, cicibebe bazen kefir faydası olduğunu düşünüyorum
Mrvll KubraKocakaplan Maşallah Allah bağışlasın 😍 benim de 31. Hafta 1 tür dolanma var ama çok hareketli karnımda, dolanmasa ayıp olurdu 😄 inşallah aynı hareketliligiyle çözer. Çoğu doktor sezeryan sebebi değil diyorlar ama bakalım. 3 tur dolanmasa bilmiyorum 🤨👍