Buse12- brfns bide şey dicem kan ilacı kullanıyormusun ben 23haftalik oldum daha başlamadim sürekli doktor degistirdigim için bı sorun olmaz inşallah
brfns Buse12- valla aldım da kullanmıyorum gelişiminde de bir sıkıntı yok. Ama doktorum ilaçlar konusunda çok asabi o yüzden ona kullanıyorum diyorum 🤭🤭😂
charlottececi brfns cift yumurta ikizlere hamileyim muhtemelen haziranda doğururum 😁 17+5 im. İki tane oglum olacak. pusetler bebek arabası (travel sistem prego ibiza) (2. El aldım sahibinden) baby plus anne yanı besik x2 (dolaptan 2. El aldım) prematüre 8 tane ayaklı tulum yoyko luxury otomatik sallanan ana kucagi tiny love ana kucagi 9 tane atlet 0-3 ay birkac kiyafet 4 tane muslin 15 agiz bezi mustela yenidogan bebek bakım seti (şampuan vs) silikon gogus kalkanı avent garmaston ve l’rouge moisturising gogus kremleri hastane cantasi icin düzenleyici bepanten pisik kremi avent soothie emzik korbell bebek bezi çöp kutusu ve poseti Cocuklara bebek odasi yapmayacagim. İkeadan sifonyer ve dolap alcam sadece. Ev degistirdikten sonra oda yapip yataklarini da alacagim. Ablamdan cok fazla esya alcam zaten.
brfns charlottececi maşallah canım ikizlerin işi daha zor Allah yardımcın olsun ama çoğunluk hazırlanmış zaten 🤭
charlottececi brfns evet benimle ilgilenen ebe 24 haftalikta cantan hazir olsun dedi tamamen yatabilirsin ya da cocuklar erken gelebilir ikizlerde ne olacagi belli olmaz dedi. 😔 Bir iki tanidigim 28. Haftada dogurdu. O yuzden korkuyorum 🙄 Bu ara deli gibi alisveris yapiyorum o yuzden 😁 suan karnim zaten 24 haftalik gibi 🤦🏻♀️ 24 ten sonra bir seylerle ugrasmaya halim olmaz diye düşünüyorum 😁 Liste cikaricam iste üşenmezsem bir ara 😂
brfns charlottececi Allah’ın izniyle bişey olmaz öyle düşünme sen. Yardıma ihtiyacın olursa ben burdayım 🥰😊
Nessozz brfns renkli çok fazla ben de görmedim ya denk gelmedi yani. Bir de ilerde 2. Kısmet olursa erkek falan olursa diye her ikisine uyumlu olsun dedik grisini aldık biz direk 😃
brfns Nessozz amann ben 2. Yi pek dert etmiyorum çünkü hemen düşünmüyorum o zamana kadar bir sürü model çıkar 😂 ben pembeyi buldum haftaici almaya giricem ayırttım bile demin 🤭
mirayveannesiii brfns Küvet seti, ana kucağı, biberon emzik, üç dört tulum, iki tane 5li hastane çıkışı, beş altı tane ikili takım, patik yelek, pijama takımı, bir kaç hırka, çorap biraz ıslak mendil, iki tane müslin, iki tane battaniye 🤭😂 şimdilik bu kadar