Barlas_mom Fnen Sen götür canım alırlar bak emin ol ısı derecesi daha önemli o kadar fark etmemesi gerek bu marka müşteri memnuniyetine önem veriyor iade alırlar yada değişim yaparsın 😌🙏🏼
Klbk01 Fnen kurutma yaptım demişsiniz ondandır kurtma makinası kullananlar hep aynı şikayetten baksediyor çünki
Crcs Fnen yıkayınca çekmemişti lcw aldıklarım fakat bedenleri çok çok küçük bebek ve çocuk kıyafetlerinde. Sağlıkla gelsin yavrunuz güzel günlerde giysin 🌿
Fnen Crcs evet bedenleri de gerçekten çok küçük yıkadıktan sonra da iyice küçüldü umarım ütüyle biraz açılır, olmazsa bi gidip görüşürüm. Şimdi mezura ile ölçtüm alt üst toplam 35cm 🥲
alcang Fnen ben bizim bebelere hep green serisi alıyorum ama bi sorun yaşamadım. Ütüleyince açılabilir belki
alcang Fnen olabilir evet özellikle green serisi için max 800 devir yazıyo etiketlerinde organik pamuk olduğu için çekme yapıyo
EsengulC Fnen saç kremi ekleyip soğuk suda bekletince açılıyomuş bi yerde okumuştum blmiyorum belki denersiniz
Hilalkhrmn417 EsengulC bende başka bir sayfadan almıştım hastane çıkışı yıkadım utulerken boyadigini fark ettim firmaya söyledim ve geri istediler ürünü baskasiyla değişim yaptım.. deneyin bence sansinizi
Fnen alcang 😓 çocuğumda tek bir kere giyer artık 🥲 Suç benim olduğu için iade etmek istemiyorum hakka girerim diye düşündüm
alcang Fnen güzel düşünmüşsünüz cidden bu devirde kimse bunu düşünmez. Ütülemeyi deneyin bi açılıyo genelde
Fnen 12mommy evet gerçekten çok küçüktü e bebeğe göre karşılaştırdım yani ama yine de giyilebilecek gibiydi 🥲 şimdi prematüre oldular