Fnen Barlas_mom yani yine küçüktü ama o kadar değildi eminim çünkü oyuncak bebeğe giydirdim 😂 ama şimdi bebeğin göbeği dışarıda kalıyor 😂😂
Fnen Barlas_mom Oyuncak bir bebeğim var bebeklikten kalma annem bana göndermişti hamile olduğumu öğrenince, bende aldığım hastane çıkışını heves edip ona giydirdim güzel oldu ama şimdi bebeğin göbeği kapanmıyor 😂
Barlas_mom Fnen kesinlikle götür canım o zaman fişin duruyorsa iade alıyorlar. Waikiki bu konular da sıkıntı yapmıyor
Fnen Emossk 30 derecede kurutma yapmayın yaZıyormuş canım. Ben kurutma yaptım 😕 o yüzden iade etmeyeyim
Klbk01 Fnen kurutma yaptım demişsiniz ondandır kurtma makinası kullananlar hep aynı şikayetten baksediyor çünki
B8use Fnen canım e bebeğin kalıbı her zaman için küçüktür bilgin olsun mesela 3-6 ay alırsın ama küçük gelir ben her zaman e bebekten birşey aldığım zaman bir beden büyük alıyorum en başından beri
Oznurkk Fnen ayını bilmiyorum ama lcw e bebek bim farklı yerlerden de aldım. Hepsini 30 derecede yıkadım hiçbir şey olmadı şükür.Eğer fişiniz varsa iade edebilirsiniz. Ben iade etmiştim eşimin 3 ay giydiği gömleği 🤭