alcang Fnen güzel düşünmüşsünüz cidden bu devirde kimse bunu düşünmez. Ütülemeyi deneyin bi açılıyo genelde
CansuDRY Fnen Yani talihsizlik olmuş ama 0 ay olanlar çekmese bile çok küçük ve kullanışsız oluyorlar. 1-3 ay olanlar bile sadece 1 ay ancak giydiriliyor. Çok çabuk büyüyorlar.
Hilalkhrmn417 EsengulC bende başka bir sayfadan almıştım hastane çıkışı yıkadım utulerken boyadigini fark ettim firmaya söyledim ve geri istediler ürünü baskasiyla değişim yaptım.. deneyin bence sansinizi
Fnen Hilalkhrmn417 yani açılmazsa yine de 1000 devirde yıkadığımı söylerim, belki gerçekten kusurlu ürünlerdi bilmiyorum 🤷🏻♀️ Çünkü diğerlerine bir şey olmadı. Suç bende diye düşünüyorum şu an çünkü yıkama talimatına uygun yıkamamış oldum
Fnen 12mommy evet gerçekten çok küçüktü e bebeğe göre karşılaştırdım yani ama yine de giyilebilecek gibiydi 🥲 şimdi prematüre oldular
Selcann Fnen bende organik olanından aldım yıkadım hiç çekmedi 15 gün oldu doğum yapalı giydiriyorum daha da giyer. Kızımda da lcw dan çok kıyafet alıyorum hiç çekme yaşamadım acaba yanlış programda falan mı yikadinjz ?
Fnen Selcann kısa programda 30 derecede yıkadım ama sıkma devrini 1200sen 1000e düşürdüm 800e düşürmem gerekiyormuş 😕
Fnen Crcs 30 derecede kısa programda yıkadım :( ama sıkma devrini 1000 yaptım o yüzden oldu diye düşünüyorum 😞
Hilalkhrmn417 EsengulC bende öyle aylar sonra geri yolladım bir ihtimal şansınızı deneyin bence yazık o kadar paralar veriyoruz karşılığını alamadiktan sonra
Crcs Fnen yine ben diyeceğim ama 🤭 her kiyafeti 1000 devirde sıkmaya ayarlıyorum. Niye bu kadar çekti sizin sinir oldum şimdi 😅
Busraaydiiin1 Fnen geri götürün değişim yapıyorlar. Eğer doğru ölçüde yikattiysaniz değişim verirler paranız boşa gitmesin
Fnen Busraaydiiin1 30 derecede yıkadım ama sıkma programı yüksek geldi sanırım, Yani nasıl yıkadığımı söyleyip şansımı deniyeyim
Narin9 Fnen durmaz merak etmeyin. Oğlum 1 2 aylıkken 3 aylık kıyafet giyiyordu çokta oturmasın rahat olsun