BusraAltin Ah canım benim bunlar böyleler banada yapacaklar kesin biz evlendik sabahına saat 7 de arayıp kahvaltiya çağırdılar nasıl uyandım bilemedim memleketten misafir gelmiş gitmeden gidecekmişiz neymis ertesi gününe benim evime doğdular 3. Gün biyere gidemedik 30 kişi geldiler çay döktüler hiç oturtulmamis koltuklara evlenmeden önce temizliğe geldik köydeki komşularını dönüştürülür çocuklarla birsey diyemedim hicbirseye elini sürmediler bana gelirler yanlarında sürekli birilerini cagirirlar bana sormadan benim evime şimdi hamileyim hastalandım annem yemek yapmış 1 saat yoldan geldi 3 gündür hasta yattım kimse arayıp sormadılar annem gelince gurura gelip gelmişler hizmet ettik yine yediler içtiler hastaya geldiler sözde evlerine giderim gorumcenin biri bir yerde hasta numarası biri bir yerde bana düşer her iş bulaşık sofrayı kaldırmazlar 1 senedir sabrettim ama söz konusu çocuğum olunca kimseye izin vermeyeceğim bu sefer herkes haddini bilsin büyük diye saygımızı aşmıyoruz ama en azından senin uzak ben 15 dk yakınım sürekli arar kayinbabam kapının önündeyim götürüyum seni beni bi rahat bırakmazlar ya gelirler ya ben gidecem kesin sende iki güne sabret beterin beteri var …