beyzaa11 mrh benimde kanamam oldu 6 haftalık bel ağrım çoktu doktora gittim yağlı bi iğne vurdular 1 saat sonra bebeğim düştü kürtaj oldum eğer sağlıksız ise gebelik ztn ne olursa olsun düşüyor vücut bebeği sağlıksz diye kabul etmiyor. Eğer kese duruyor ise kanama fazla değilse lütfen sadece dinlenin ilaçlarınızı iÇin Allah’ın dediği olur ben şimdi yine hamileyim 7 haftalık darısı inş size olur geçmiş olsun

Banuclk hayırlısıyla kucağına al canm bana da yağlı bı iğne vurdular kanama dan sonra inşallah gecer iki gün sürdü kanama da geçti şuan çok şükür

Banuclk bana bir iğne felan vurmadılar bilmiyorum p.tesiye kadar beklicez dediler İnşallah sağlıkla kucaınıza alırsınız

beyzaa11 bazen kese büyümüyor haftasına göre küçük kalıyor gelişmiyor benim ki öyleydi yani

Banuclk vala bugün gittim bebeği gördük kalbini gördük bilmiyorum ya allah hayırlısını versin gerçekten pazartesi bakıcaz artık. Hayırlı haber alırız belkii

Banuclk yanlış anlamazsanız eğer bi sorum olucaktı sizee. Üzülerek söylüyorum düşük yaptık dan ne kadar süre sonra 2. Hamileliğinizi öğrendiniz acaba bu benim işk gebeliğim ama bebeğim gidicek gibi hissediyorum sanki bidaha olmicakmış gibi 😢

beyzaa11 bunlar normal şeyler üzülmem yanlış anlamam asla lütfen ztn 6 ay doktor kontrolü var hemen adet olmuyorsunuz ben şansa bıraktım şimdi 6 haftalık hamileyim rabbim size de nasip etsin inş lütfen eğer farklı bi durum olursa üzülmeyin güçlü olun sağlıksız gebelikler daha kötü ben çok okudum araştırma yaptım bu konuda

beyzaa11 merhba bnde 7 haftalk hamileyim dün ve bugn koyu renkte akıntm vr doktor bnada iğne ve ilaç verdi hemn vurldm inşllh düzeliriz kötü bişy olmaz

Banuclk dün gittik doktora beneği gördük kesede kalp atışınıda gördük sadece dedi ki bana olması gerekenden biraz küçük ama biraz daha bekleyelim işte sana bir zararı yok şuanda bebeğin kanamamda azaldı hatta damla gibi geliyor ve kahverengi şekilde p.tesi gitcez gene gelişimine bakıcak hayırlısı artıkk

HaticeElmas inşallah olmaz hayırlısıyla kucağınıza sağlıklı bir şekilde alırsınız bebeğinizi benimde kanamam kıyu renk ve kahve renge döndü çok az şekilde geliyor hayırlısı dicez artık herşey allahtan

beyzaa11 ayaklarının altına yastık koy yüksekte olsun yat dinlen psikolojini bozma sürekli düşünüp 2 gün var daha iyi olursun inş pazartesi haber verirsiniz yine merak ederim geçmiş olsun iyi dilekleriniz içinde tşk ederim Allah razı olsun inş hepimiz sağlıkla evlatlarımıza kavuşuruz

Merhaba kızlar bende 6+3 üm ama silince çok az bir kere kanama gördüm sonra kesildi kese görmüştük şimdi başka doktora gittim keseyi göremiyorum dedi 😔Alltan bakmak istedi kabul etmedim iğne hap kullanıyordum zaten iğne oldum eve geldim salı günü kendi doktoruma gidicem ama çok korkuyorum kese görünüp tekrar görünmemesi yaşayan varmı

Busragulten vala öyle birşey yaşamadım açıkcası kanama görürken bile keseyi gördük ama küçük ise alttan daha rahat görünüyor keşke o şekilde baktırsaydınızz inşallah sağlıklıdır bebeğinizz

2 ay sonra

Banuclk evet 18 şubatta kürtaj oldum maalesef kalbi durduğu için. Ama şuanda tekrar hamileyim inşallah sağlıkla kucağıma alırım bu sefer tek dileğim bu🙏🏻

17 gün sonra