Canselheves MTugba bende bugn 15 haftalk oldm benmde oğlm olck doktor tüzde yüz dedi yanılma olmaz dimi
MTugba Canselheves bende sordum kesin mi diye kesin dedi doktorum bilemiyorum yanılma payı oluyormuş bazen.
Sumsey Merhaba kizlar bizde 16+6 ikili yaptırdım temiz çıktı 3 lu yaptırdım perşembe cinsiyet erkek dedi 16 haftada sizler sola yatabiliyor musunuz ben hiç yatamıyorum ya
asliu_ Sumsey neden yatamiyosunuz ben genellikle sola yatiyorum hamile olmadan da hep sola yatardim 🥰
Acemi_annee1 Sumsey bebek karninizin neresinde duruyor Peki sağ tarafta mi sol mu 😊 bende sola yatmaya calisiyorum ama bir süre sonra sağa dönüp oyle uyuyabiliyorum 🤭 birde bacak ağrısı hissediyor musunuz hic
Esra1990 Baş ağrısı miğde bulantısı devam 14 haftalık olduk tam hamilelik çok çabuk geçiyor sanki daha düne kadar kalp atılı için beklemiştik inşallah sağlıkla gelir bebişlerimiz
Meleq Zeynep2461 ben de devlete gidiyorum canım değer olarak 4-5 güne çıkıyo ama rapor şeklinde sonuç 15 güne çıkıyo..kanı 18 ocakta verdim ben
Deletedmom10846 Zeynep2461 2li taramayı yaptırdım henüz sonuç göstermeye gidemedim. 14+3teyiz. Cinsiyetimiz 13+1 de belli oldu. İkinci erkekim gelecek😊
asliu_ Zeynep2461 guzel gidiyor cok şükür 16+4 olduk cinsiyetimiz erkek :) ikili test verdim dün de üçlü test verdim insallah guzel sonuclar alirim 🥰
gozgozanne Zeynep2461 biz de 13+2 deyiz canım 🤗 ikili test yaptırdık çok şükür temiz çıktı. Dün kontrolüm vardı erkeğe benzetti ama kesin değil dedi. Bakalım diğer kontrol ay sonu o zaman netleşecek🤗
Trilece Bizde 13+4 olduk ikili taramamiz yapıldı, cinsiyeti 11 Şubat’ta gidince göreceğiz gösterirse 😂 çünkü son gittiğimiz de sırtını dönmüştü Minoş🥰😂💚
gozgozanne Hazırlıklara başladiniz mi kızlar basladiysaniz neler aldınız 🤗 ben cinsiyeti bekledim pek bir şey almadım ama çok da özeniyorum nereden başlanmalı acaba 🤗
Sultangungor gozgozanne biz başladık bakım ürünlerini banyo ürünlerini Biberon Emzik Bez Islak mendil gibi ihtiyaçları aldık
Cano26 gozgozanne merhabaa bende daha cinsiyet öğrenmedim ama bebek arabasını aldım hastane çıkışı aldım bir kaç tane çıngırak aldım küvetini filesini aldım ana kucağını aldım cinsiyet öğrenincede kalanları alacağım inşallah
Sultangungor gozgozanne pişik kremi Şampuan Bebek yağı sabunu tırnak bakım seti tarak seti gibi şeyler