Guncem Suzan955 ayy bence bu kadar belirgin bir pipi olamaz🙈 Eger nub cikintisi ise fazla dik acili degil omurgayla dar acida kiz olabilir bennce🐣
Suzan955 Guncem Agzindan bal damliyor 😅 insallah oyledir cok istiyorum kizimin olmasini instagramda tahmin yapan bayan pipi bu kadar buyuk olmasi imkansiz dedi
Eceelisaefe Lina_kuzucuk amin inşallah rabbim gonlumuzdekini hayırlısıyla nasip etsin inşallah dua edelim
Elfs Eceelisaefe sağlıklı olsun da benim de içime baksanız benim istediğim de kızdı ama oğluşum olacak ☺️ İnsan hepsine alışıyor, hepsini çok seviyor…
Eceelisaefe Suzan955 Allah razı olsun rabbim sizede hayırlı sağlıklı nur yüzlü bir kız evladı nasip etsin inşallah kızların yeri bambaşka valla bnim 2 kızım var çok şükür buda erkek olsaydı yeterdi
Elfs Suzan955 isteyebilirsiniz tabi… sağlıklı, hayırlı bir evlat ve sizin istediğiniz gibi olsun inşallah…
Rabia344 Suzan955 https://imgyukle.com/i/oMjLBY Buda benim bebiş🐣🤍 herkese tahmin edebiliyorum ama kendime gelince duruyor beynim 🥲 siz neler söylemek istersiniz var mı tahmini olan🙈☺️☺️
Rabia344 Suzan955 Hadi ya 🙈☺️ Bende erkek istiyorum ama tabi he şeyden önce sağlıklı olsun inşallah 🤲🏻🐣
Lavinya-aa AliSilan merhaba banada 13haftaya kadar kesin erkek demştı 14haftada alttan muayene ettı kız dedı bnımde kafam karıstı valla:)acaba cinsiyette değişme olur mu