Suzan955 Oykubydarogullari Benim üçüncü iki oğlum var bunun kız olmasını çok istiyorum başka düşünmüyorum
Oykubydarogullari Suzan955 yaa inşallah Allah gönlünüze göre verir inşallah. Bakarsınız kız olur :) kaç haftalık şuan
Zeyakgun Suzan955 aminn sağolun Allah dizinde gönlünüze göre versin guzell bir kızınız olsunn insallah
Suzan955 Oykubydarogullari Herkes kız diyor bana ultrasona bakan bile o yüzden umudumu kaybetmedim bakalım
AliSilan Ya benim de kafam allak bullak şuan hanımlar alttan muayane ile erkek dedi ama herkes bu kadar pipi büyük mu olur 12 haftalıkken, kordon dedi kesin diye gösterdiğim insanlar 🤭 kafam çok karışık şuan 15 haftaligim bunhafta kontörlüm var . 
Lavinya-aa AliSilan merhaba banada 13haftaya kadar kesin erkek demştı 14haftada alttan muayene ettı kız dedı bnımde kafam karıstı valla:)acaba cinsiyette değişme olur mu
mrvevcil Suzan955 12. haftada banada doktorum kıza benziyor dedi 1 ay sonra gittiğimizde erkek olduğunu öğrendik bence erken haftalarda yapılan tahminler genel olarak erkek çıkıyor
Guncem Suzan955 ayy bence bu kadar belirgin bir pipi olamaz🙈 Eger nub cikintisi ise fazla dik acili degil omurgayla dar acida kiz olabilir bennce🐣
Lina_kuzucuk Eceelisaefe benımde bir kızım var 3 doktor kız dedi 13. Haftada umarım yanılmış olur gönlümden geçen erkek hastalığım hamileliğim bile farklı ama çok net dediler hala bir umut diyorum çok değişen var forumda umarım bıze de nasip olur
Eceelisaefe Lina_kuzucuk amin inşallah rabbim gonlumuzdekini hayırlısıyla nasip etsin inşallah dua edelim
Lucy Suzan955 İnstagram da biri var. Gördüğüm kadarıyla hep doğru tahminler yapıyor. Sorduğumda 40 TL gibi bir fiyat vermişti. Bakın isterseniz. 7 8 haftalıkken bile bildikleri olmuş hep.
Cglnrskmk Suzan955 canım ümitlenme tabiki her şeyin hayırlısı ama benimkinin de böyleydi(kızım olacak❤️) sonuçta küçücük bir bebenin bu kadar pipisi olmaz 😀