Rabia344 Suzan955 Hadi ya 🙈☺️ Bende erkek istiyorum ama tabi he şeyden önce sağlıklı olsun inşallah 🤲🏻🐣
Cglnrskmk Suzan955 bende de böyle çıkıntı vardı ama tüm cinsiyette oluyormus yukarı doğru olursa erkek düz olursa kızmış :) internette araştırabilirsin canım. İlk erkekti 12. Haftada, 16-18 de kız olabilir dedi ve 26 haftalığım kızım olacak🥰
Hannde Suzan955 Bende 11. Haftamın sonlarında erkek bak pipisi falan diye gösterdi ne gördüm bilmiyorum sonrasında aile büyüklerne vs erkek diye sürpriz yaptım 15. Haftamda gittiğim de biz erkekmi demişiz %85 kız görüyorum dedi 😍
Suzan955 Hannde Bende herkese erkek dedim iki oğlum var zaten herkes kız olsun diyor ama bakalım önce sağlık
Cglnrskmk Suzan955 canım ümitlenme tabiki her şeyin hayırlısı ama benimkinin de böyleydi(kızım olacak❤️) sonuçta küçücük bir bebenin bu kadar pipisi olmaz 😀
Suzan955 Cglnrskmk Degil mi daha 12 haftalik pipi çok büyük görünüyor. 😅 umudum var hala inşallah kızdır
Cglnrskmk Suzan955 evet benim kızın böyleydi ben de erkek sandım ama kızım olacak ❤️ Allahım sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin 🥰
Suzan955 Yesim Banada öyle geliyor Ama internetde baktığım kadarıyla bu haftada kızlar öyle bakalım neymiş daha tam belli değil
Suzan955 İnstagramda tahmin yapan bayana gönderdim ve kız dedi bu pipi mi dedim yok imkansız bu haftada pipi bu kadar büyük olamaz dedi beklemedeyim bakalım ne çıkacak 😅