Rabia344 Eceelisaefe %90 dediğinde kaç haftalık hamileydiniz önemli olan o. Yanılma haftasında demişse eğer bazen dönebiliyor dualarım sizinle inşallah gönlünüzdeki olur🤲🏻🐣
Elfs Mervebakirhan 12. Ve 13. Haftada %95 kız dedi 18 de erkek dedi detaylıda erkek olduğunu öğrendik daha önce kız dediğinde kıyafetlerini falan almıştım ondan da ziyade kendimi alıştırmışım çok kötü olmuştum.
Suzan955 Elfs Bana da 12 de erkek dedi ama yanılma payı var dediği için alışveriş yapmayacağım şimdilik
Oykubydarogullari Suzan955 çok büyük ihtimalle erkek dedi yüzdelik bir şey demedi. Yani bi yöntemi varmış onun ona göre erkek dedi
Suzan955 Oykubydarogullari Benim ultrasonda resmen pipisi görünüyor ama İnternetde araştırdığımda erkek pipisi daha dik bilmiyorum bakalım ilk gebeliğiniz mı
Zeyakgun Rabbim bu hayırlı gecede herkesjn gönlüne göre versin inşallah benmde 3 kızım var dilerim bu defa erkek olur sizde bana dua edermisin z
Suzan955 Zeyakgun İnşallah Allah size hayırlı bir erkek evlat verir bana da kız verir kiz istiyene kız erkek istiyene erkek evlat versin rabbim
Suzan955 Oykubydarogullari Benim üçüncü iki oğlum var bunun kız olmasını çok istiyorum başka düşünmüyorum