Melekk-911 Zeynepmum benimde açlık 98 tokluk 170 çıkmıştı. Dahiliyeye gitmemi söylediler Randevu bekliyorum. Evde kendim yediklerime dikkat ediyorum olcuyorum normal çıkıyor şimdilik
deletedmom87894 Melekk-911 benimde açlık 99 tokluk 172 doktor normal şyi sonuçların dedi devletteki baştanmı savdı acaba🤷🏻♀️
haklisinesracim Zeynepmum fazla kilo almak ellerin ayakların şişmesi özellikle sabahları. Çok sık acıkmak falan
Melekk-911 Zeynepmum haftaya Sali gününe randevu bulabildim en erken . Evde şimdilik kendimde takip ediyorum normal çıkıyor yediklerime dikkat edince
benimmdunyamm Zeynepmum 118 çıktı 10 gün sıki diyet yaptım 100 falan düştü doktor kabul etmedi yüksek dedi
Barisinannesi Zeynepmum ben burda okudum aclik 140 cikinca bi kac kisiye yukleme yapmamışlardi sanki uzulme inan diyetle duzeliyor ben evde olcuyorum surekli yedigine dikkat edince hic birsey olmuyor korkma
Zeynepmum Barisinannesi aslında üzülmüyorum öyle bi şey varsa iyiki yaptirmisim testi diyorum . Peki siz kaç haftaliksiniz
Drya55 Seymaben nasıl yapılıyor yarın bende gideceğim kaç sefer kan aliyorlar bir açlık bir tokluk mu?
Barisinannesi Zeynepmum ben 29. haftadayim seker yukleme yaptirmadi doktorum zaten basindan beri diyetteyim yemiyorum o yuzden gerek gormedi :(( harikasiniz 🥰 burda genelde stresli oluyor anneler o yuzden ezbere yazdim 🤗
Seymaben Zeynepmum Normal deger 120-130 da olmasi gerek benim 158 cikti tokluk seker yuklemesi yaptirdigin zamanda yuksek cikmisti 😐
Yasecer Çok yüksek benimde açlık 140 tokluk 230 lardaydı insüline başlandı o bile daha tam düşüremedi muhtemelen dozunu artırıcaklar. evde diyetle falanda düşmüyor bu kadar yüksek şeker. ben yaptım 10 gün düşmedi mutlaka insülin gerekiyor
blueberyy00 Seymaben benimde Tokluk 158 çıktı diyet yapıyorum normal çıkıyor hep evde dikkat ediyorum diyetle kontrol edilir bence sizin de
Yasecer Zeynepmum 32. Haftadayım ilk yüksek zamanlarına göre düşüyor doktor düşük dozla başladı ama hala biraz yüksek işte istenilen değere düşmezse doz yükseltiyorlar ama iyiki kullanıyorum daha rahatım