Payan Zeynepmum açlıkta sınır 100diye biliyorum toklukta 140,yüksek çıkmış cidden ama dahiliye doktorları diyet ya da insülünle dengeliyorlar
Ahmetinannesi25 Zeynepmum evet fazla açlık olarak 70 le 90 arası tokluk 90 ’la 140 arası demişti doktorum bana
Sermec27 Zeynepmum cok fazla bende gebelik şekeri vardı aclık 95 altı tokluk 1 saat 140 altı tokluk 2 saat 120 altı olmalı gebelikte
benimmdunyamm Zeynepmum açlık 92 falan olması lazım en fazla tokluk sinir 140 ben 10 gün diyet yaptım yaptığım halde bile fazla düşmedi 100 falan düştü açlık doktor yine de insülin başlattı düşük doz
Hanife_ Zeynepmum Evet gerçekten çok çıkmış 104 tü benim açlığım daha sonrasında insülin başlandı acaba açlık böyleyse tokluğunuz kaç çıkacak
Barisinannesi Zeynepmum biraz fazla cikmis aclik icin sinir 100 tokluk 140 olmali diye biliyorum doktorunuz diyet ya da insulin vericektir hangisini uygun gorurse gecmis olsun
Sengul82 Barisinannesi cnm.benim tokluk bugün 175 ti.ben insulin yapmama rağmen böyleydi.az pide yedim diye yükseldi.ve stres te yapiyr böyle..ne yapacagimi şaşırdım artık gerçekten
Barisinannesi Zeynepmum ben burda okudum aclik 140 cikinca bi kac kisiye yukleme yapmamışlardi sanki uzulme inan diyetle duzeliyor ben evde olcuyorum surekli yedigine dikkat edince hic birsey olmuyor korkma