Seymaben Zeynepmum daha belli değil yarın dahiliyeye gidicem doktorum dahiliyeye yonlendirdi dedigine gore takipe alip diyet vericeklermis sanirim🥺
Zeynepmum Seymaben siz de yemek yedikten sonra baş ağrısı oluyo muydu bir de diğer belirtiler varmiydi
Seymaben Zeynepmum ya bende hic bir belirti yok aslinda nasil sekerim cikiyo anlamiyorum bile sadece cok fazla acikiyorum oda gebelikden diye dusunuyorum 😐
Barisinannesi Zeynepmum ben 29. haftadayim seker yukleme yaptirmadi doktorum zaten basindan beri diyetteyim yemiyorum o yuzden gerek gormedi :(( harikasiniz 🥰 burda genelde stresli oluyor anneler o yuzden ezbere yazdim 🤗
Yasecer Zeynepmum 32. Haftadayım ilk yüksek zamanlarına göre düşüyor doktor düşük dozla başladı ama hala biraz yüksek işte istenilen değere düşmezse doz yükseltiyorlar ama iyiki kullanıyorum daha rahatım
Yasecer Zeynepmum evet direk insüline başlamadılar önce diyet ama çok yüksek olduğunda diyetle düşmedi
Melekk-911 Zeynepmum haftaya Sali gününe randevu bulabildim en erken . Evde şimdilik kendimde takip ediyorum normal çıkıyor yediklerime dikkat edince