Goncagulk0x 20+3um göbüşüm belli ama kimse 5 aylık olduğuna inanamiyor küçücük diyor boyum War ve ben hiç kg almadim bebeğim almış😅
Mom_07 Aks68aks Aha bu ben bende aynısını yazicaktm baktım yazan varmı diye☺️🤣🤣 biz doğuştan gobusluyuz 🥰🤣
Tubatural eliftugbarikan ben 30 haftalikken cikti karnim 34 haftalikken tam hamile moduna girdim derken 34 haftalik dogurdum
Mrvnehir208 eliftugbarikan kişiden kişiye değişiyor iki çocuğum var üçüncü de 19 haftalik bende göbek filan olmuyo son üç ay belli oluyor karnim bebegin kucuk olduğunu göstermez bu bazi bayanlarda ic karin geniş oluyormuş o yüzden böyle yani aslında iyi bisey bence
Akca01 Cift çizgi gördüğüm anda başladı çıkmaya 🤣 Zaten az bisi gobegim vardı. Bu 3.gebelik. 1 c karnim darmis. 18+5 im suan ama 6 aylik gibi duruyor 🙈 Amann gobusumuzle gurur duyacağınız aylar sayılı. Tadını çıkartmak lazım 🤰🤰🤰
Betul0724 eliftugbarikan ilk gebeliğimde 7.ci ayda çıktı hamile olduğumu anlamıyodu kimse şuan 9+5 sezeryan göbeğimde vardı zaten hiç anlamıyorum bebekmi göbekmi 😂eşim büyüdü diyo ama bilmem
Siracinannesi eliftugbarikan İlk hamilelikte 25.haftamda ikinci hamileligim de 12.haftads çıktı ama bu karın kasları ile ilgilidir bebekle hicc alakası yok hiç dert etme tatlim
sevo_asc Siracinannesi 18 haftalık hamileğim benimde hala çıkmadı ama kilolu bir hamileyim ananas büyüklüğünde olmuşuz ama hala göbek yok bende bir sıkıntımı var diye düşünüyorum habire
Baldandamla eliftugbarikan 19 dan sonra tam fırladı zaten göbeğim vardı ilk doğumdan kalan baya hamileyim🥴
Brnaebu eliftugbarikan 16 haftalik hamileyim ama 2.gebeligim göbegim cikti.ic karnim dar benim buyuk ihtimalle ilk oğlumda da cikmisti.gerci suanda bebis kucuk ustune sezeryan göbegi de eklendigi icinde olabilir.
Zanaservan eliftugbarikan yok öyle olanların bebeği daha güzel büyüyor diyorlarmış büyük karınları da görüp bebekleri cılız çıkanları çok gördüm yani bebeğin güzel büyüyordur emin ol
gamzebngaa_dmr Zanaservan Alakasi yok benim karnım yoktu kızım zayıftı ama kardeşimin karnı kocamandı onun oğlu kilolu olduğu için maşallah 🧿 sezeryan olmak zorunda kaldı bebeğin gelişimini karın etkilemiyor yani 😊