Elifelbb eliftugbarikan bende 19 haftadayım dışardan hiç belli olmuyor hamile oldugum. Ama evde hamile taytı felan giydiğimde belli oluyor. Giyinmek çok etkiliyor 😂
Hatice1302 18 haftam bitmek uzere yeni yeni hafiften belli oluyor ikinci hamileligim aksine ilk hamileligimde hemen belli olmustu bunda fazla belli olmadi daha önemli olan karin belirginliği degil bebislerin iyi olmasi 🤰🏼👼❤🙏
Eslemdemr0309 eliftugbarikan herkeste aynı büyümeye biliyor bünyeden bünyeye değişiyor boyum da uzun ama çabuk büyüdü göbeğim ben de şaşırdım bilmiyorum 🥰
Seyma_ck eliftugbarikan 16.haftadan sonra çıkmaya başladı ama 20.haftadan sonra dışarıdan hamile olduğum belli oluyordu.Ama herkesin vücudu farklı sonuçta büyümediğinden değildir iç karnınız geniş olabilir ondan çıkmamıştır daha😊
Nililaylayla Ben 16 haftalık hamileyim aşırı kilo aldım 8 kadar😅 göbeğim de bayağı belirgin şimdiden. Bebeğim sağlıklı olsun da kilo verilir moralimi bozmuyorum. 🥰
Gastronomanne Ben 15 haftalığım 3 kg aldım ama önümde küçücük bir top göbüşüm var çok güzel bi duygu yaaa 😁
Mom_07 Aks68aks Aha bu ben bende aynısını yazicaktm baktım yazan varmı diye☺️🤣🤣 biz doğuştan gobusluyuz 🥰🤣
Rumeysayenerkurt eliftugbarikan 13. Haftada göbüşüm çıkmaya başladı yandan resim çektiğimde resmen belli oluyordu 17. Haftamda sanki 25 haftalık gibiydim göbeğim hep önden gitti hatta şuanda 36+5teyim ikiz sanıyo bazı insanlar 😂 içerde hiç yerim yokmuş direk dışarı fırladı benim göbek şuanda zorluğunu yaşıyorum fazla olmaması daha iyi bence sizin rahiminiz daha geridedir ondan dışarı çıkmıyordur göbeğin küçük olması bebeğin gelişimini olumsuz etkilemez merak etmeyin :) sağlıkla alın inşallah kucağınıza 🙏🏼
MerveAknc İlk bebeğimde 5. Aydan sonra çıktı 39+4 te doğum yapmıştım göbek benden önce gidiyordu 🤣 14 haftalık şuan biraz belli artık ikincide daha çabuk çıkıyormuş 😍
Yasecer eliftugbarikan hiç dert etme ben 32. Haftadayım ancak belli oldu😂 doktor karnının içi geniş dedi . en azından biraz daha rahat hareket ediyorum ☺️