eliftugbarikan 19 haftalık hamileyim ama göbüşüm hiç çıkmadı hanımlaar 😑 ilk hamileliğim acaba bebiş karnımda hiç büyümüyor
Nazlimom eliftugbarikan 30. Haftadayım hala tam cıkmadı karnım çekim yaptiricam belli olmasını bekliorum😃
kadifemsii eliftugbarikan 5. Aydan sonra çıktı iki gebeliğimde de 😀 şuan 32 haftalığım bu haftalarda aşırı büyüyorr
Klcaysgl İç karnimizin geniş olmasindan canim benim de öyleydi 20 haftadan sonra biraz daha belli olmaya başladi ama kiyafetlerim dar olmadiği için saklayabiliyorum 🤭
Umran__37 eliftugbarikan bende 9 haftamdaym benim biraz cikti ik gebeligim benim ic karnim buyum degil o zaman 😆
EsengulC eliftugbarikan ilk hamileliğimde 25.haftada küçücük hafif belliydi dar giyince o da bol giyersem baya dikkatli bakmak gerekiyodu sonradan çıktı şuan ilinci hamileliğim 15.haftada baya belliydi
T1996 eliftugbarikan bebiş büyüyor iç karın genişliği ve karın kaslarıyla ilgili içiniz rahat olsun 🙈 benim 12-13 te bile çıkmaya başlamıştı şimdi 20 olduk baya baya belli :)
Teadora eliftugbarikan 2. Gebelıgım ılk gebelıgım gıbı 8. Ayda göbegım çıktı yine iç karnım genişmiş sebebi de buyuzden
pinarakin1 Ayseee60 kız benimde 9 hafta gören bana hamile der 2. Hamileliğim hmn belli oldu şu 20. Haftadayım belli değil diyenlere çok özeniyorum 🤣🤣🤣
zehraglbhr eliftugbarikan 23 haftalığım ve baya çıktı bol kiyafetlerde pek fazla belli değil fakat dar giydiğim de çok büyük geliyor bana
Zehracan114 eliftugbarikan 25. Haftadayız hamile olduğum yeni anlaşılıyor 🥲Çok dert etme herkes farklı🙃Bebişinde kilosu boyu haftasıyla uyumluysa dert etme☘️
Nur_23 eliftugbarikan 27 haftadan sonra çıktı benim karnım şu an 33 haftadayız günden güne fark ediyor
Beroo eliftugbarikan 12. Haftada çıkmaya başladı benim de 8. Haftadan sonra da eski kıyafetlerim olmamaya başladı 🙈
Nurmetozz Beroo ya bende 12. Haftamdayım resmen karnım önde yuvarlaklaştı dar giydiğimde 4-5 aylık gibiyim. Yaşnız değilmişim