Zuhalsebu Rabiakaraaslan keseyi en erken 5 hafta civarı görebilirsiniz diye bir şey okumuştum yalan olmasın. Biz de erken gitmişiz ben de boş diye stres yaptım. Bir şeylere acele edip kendimizi boşuna stres ediyoruz 🙈
Medine3868 miroski_22 bişey soracaktım peki bebek kaçıncı haftada canlandı ben 5 haftalık olmam lazım doktorum bebek canlanmamış dedi 3 gün süre verdi
miroski_22 Medine3868 canım ben ilk kontrolume 6+1 de gittim bebeği göremedi doktor devlete gitmiştim 3 gün sonra özele gittim 6+2 cıktı ultrasonda hem bebeği gördük hem kalp atışını dinledik geç döllenme olmuş benim 6 gün senin henüz gormemen cok normal ilk gebeliğimde 5 haftalıkken gitmiştim sadece kese gormustuk
Zuhalsebu Medine3868 bana bir sonraki kontrolünde canlanmış olur inşallah kalp atışlarını da duyarız dedi 2 gün sonra gidicem 6+2ye denk gelmiş olucak doktorumuzun söylediği haftaya göre. Bakalım, haberdar ederim
Zuhalsebu Medine3868 merhaba, bugün doktor kontrolüne gittik haberdar ederim demiştim, haftam 6+4 çıktı ve kalp atışını duyduk. Darısı başınıza inşallah🙏🏻
Medine3868 Benim 275 çıkmıştı değerim doktor bana 10 şubatta gel dedi dün lekelenme ile gittim 5 haftalık olması lazımmış ve canlanmamış dedi kan iğnesi kullanıyorum sizce canlanır mı yardımcı olur musunuz bu perşembe geri çağırdı olmazsa alacaz dedi😰😰
Zanaservan Medine3868 olur canım geçen kuzenim de bunun için gitmişti doktora yine gel bakacaz demiş olmazsa kürtaj olacaksın demiş ama çok şükür oldu senin de olur dua et emin ol oda hisseder sıkıntı yapma düşünme bak nasıl canlanıyor ufaklık 😘🥰
Rabiakaraaslan Zanaservan ya dua edin benimde sağlıklılı olsun rabbim isteyen herkese nasip etsin 🙏🙏🙏
Because Adetim 7-8 gün geçmişti 13547 çıkmıştı kanda 🤲🏻Çok şükür rabbim isteyen herkese nasip etsin 🤲🏻🤲🏻🤲🏻
Snglhfs Merhaba! Ben adetıme 5 6 gün kala test yaptım 6,7 cıktı ama suanda bilmiyorum randevuda düşüremiyorum