Busra2013 Rabiakaraaslan valla yanlıs bılmıosam yanlıs degılse 5 haftads kanımı aldı 1900 deger cok ıyı dedı oyle hatırlıyorum bahsettıgınızle aynı seymı bılmıom ama oyle dedı
cgdm-trzi Rabiakaraaslan şuan 6 aylık oğluşum var 💙siz içinizi ferah tutun Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 🙏🌸
Ozlem2206 Rabiakaraaslan gecikmenin 11.gününde öğrendim 6532 idi üç gün sonra doktora gittik 5+4 haftalıktı🥰
Sibelyavuz3419 Bende 5 haftalık hamileym sağ kasıkta ağrı var bugün az bişey lekelenme oldu ultrasonda baktı doktor kese gözükmüyor dedi yarın tekrar bakacak dış gebelik olmasından korkuyorum lütfen bilen bişey yazsın 😐
Sibelyavuz3419 Rabiakaraaslan geçen Perşembe 143 olan beta hcg bu çarşamba 863 lerdeydi kalp atışı yada bebek şurada demesi görünmüyor dedi akşam çıkan kan sonuçlarından sonrada yarın gel dış gebelik mi bakalım dedi whatsapptan 😪 gece boyunca uyuyamadım üZüntüden
Zuhalsebu Medine3868 merhaba, bugün doktor kontrolüne gittik haberdar ederim demiştim, haftam 6+4 çıktı ve kalp atışını duyduk. Darısı başınıza inşallah🙏🏻
gamzebngaa_dmr Rabiakaraaslan Bende ilişkiden 13 gün sonra 59.5 değerle öğrendim adetime 6 gün vardı bugün 4+4 olduk 🥰