Feyzaveannesi Rabiakaraaslan Adet olmam gereken günün ertesi gün test yaptım 76 ile öğrendim. İkinci gebeliğimde adet gecikmesi yaşamışım farkında olmadan onda da 1258 ile öğrendim. ¾ gün geçmişti
Rabiakaraaslan cgdm-trzi şimdi ne kadarlıktı bende 13günde 38,6 öncesinde kaybım olduğu için ben tedirginim
Umudayolculuk01 Moco_44 görüp geldim kuzum kese oluşmuş hayırlısıyla darısı tüm kese görmek isteyen annelere sonra sağlıklıya kucağımıza alırız inşallah
Moco_44 Umudayolculuk01 yaaaa çok çok sevindimmmm🥰🥰 Darısı bana olsun🥺🥺 Dua et bende gmreyim kalp atışını keseyi
Rabiakaraaslan @“Umudayolculuk01”#p20264626sağlıklı hayırlı bir şekilde kucağınıza alırsınız inşallah 😇
Zuhalsebu Rabiakaraaslan evet biz adet tarihine göre 5+4 te gittik keseyi gördük ama 4+6sınız dedi doktor kese boştu henüz bakalım 2 gün sonra kontrolümüz var hakkımızda hayırlısı
cgdm-trzi Rabiakaraaslan şuan 6 aylık oğluşum var 💙siz içinizi ferah tutun Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 🙏🌸
Sarikan93 Rabiakaraaslan amin canım Rabbim bizim gibi bekleyen herkese hayirlisiy ile sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin inşallah 🤲🏻😍🥰