ilaydaelcinn_1 Elif9292 Şuan 16 haftalığım ama 13+3 te gitmiştim kesin olmasa da kız olabileceğini söylemişti bebeğimin 🌸🐣
Irnasatka Elif9292 3 doktor kız dedi ama değişebileceğini oyuzden 16. Haftaya kadar beklememizi istediler 🤷🏼♀️
busepoyraz Bana 10+2 de erkeğe benziyor diye tahminde bulundu özelde 12+3 de kontrol var yanılma olacakmı bakalım
Elif9292 Pheebs bende persembe gidicem allah herkesin gonlune gore versin insallah ben erkek olmasini cok istiyorum cunki iki kizim var zaten
Pheebs Elif9292 Rabbim gönlünüze göre versin inşallah benim ilk gebeliğim benim gönlümden de kız geçiyor hayırlısı olsun sağlıkla gelsinler🤲🏻🥰
Elif9292 Si- evet gittim yuksek ihtimal kiz dedi iki hafta sonra gel net soyliyeyim dedi ama benzettimi dogru cikiyo genelde
Si- sdymtl benim de 12+6 bugün detaylı da doktor kız dedi ama ilk erkeğe benzetilmişti. Alışveriş yapmayın 3-4 hafta sonra netleşir dedi 😅 heyecanlıyız size net mi söylediler erkek diye
sdymtl Si- yok bana da bir şey almayın bir ay sonra netleşir dediler. Zaten erken diye alışveriş yapmadım :)