ilaydaelcinn_1 Elif9292 Şuan 16 haftalığım ama 13+3 te gitmiştim kesin olmasa da kız olabileceğini söylemişti bebeğimin 🌸🐣
Irnasatka Elif9292 3 doktor kız dedi ama değişebileceğini oyuzden 16. Haftaya kadar beklememizi istediler 🤷🏼♀️
Elif9292 Pheebs bende persembe gidicem allah herkesin gonlune gore versin insallah ben erkek olmasini cok istiyorum cunki iki kizim var zaten
busepoyraz Bana 10+2 de erkeğe benziyor diye tahminde bulundu özelde 12+3 de kontrol var yanılma olacakmı bakalım
Pheebs Elif9292 Rabbim gönlünüze göre versin inşallah benim ilk gebeliğim benim gönlümden de kız geçiyor hayırlısı olsun sağlıkla gelsinler🤲🏻🥰
Elif9292 Si- evet gittim yuksek ihtimal kiz dedi iki hafta sonra gel net soyliyeyim dedi ama benzettimi dogru cikiyo genelde
Si- sdymtl benim de 12+6 bugün detaylı da doktor kız dedi ama ilk erkeğe benzetilmişti. Alışveriş yapmayın 3-4 hafta sonra netleşir dedi 😅 heyecanlıyız size net mi söylediler erkek diye
sdymtl Si- yok bana da bir şey almayın bir ay sonra netleşir dediler. Zaten erken diye alışveriş yapmadım :)